Siteme Girince Böyle Bir Hata Veriyor?

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar siteme girince böyle bir yazı çıkıyor. Sorun nedir?

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/ozgun/public_html/wp-includes/default-filters.php on line 229

1
Onaylı Üye
Üye
Aynı hatayı alan birisi sitesine virüs girdiğini farketmiş. Dosyaları ftp'den kontrol eder misin?

wp-includes klasörünü tekrar upload edip dene sonrada.

0
Onaylı Üye
Üye
Site açılma sorununu düzelttik virüs bulaşmış. Fakat şimdi de başka bir virüs var. .ru uzantılı virüs tespit ediyor antivirüsler. Ftp bilgim yok. Filezilla yükledikten sonra oldu.

T
trgy
Misafir
filezilla yı nereden indirdiniz?

wordpress antivirüs diye bir eklenti vardı onunla geçirebilirsin belki.

0
Onaylı Üye
Üye
Filezilla'yı gezginler'den indirdim. Bir arkadaş onda açık var ordan bulaşmış olabilir dedi. Sildim. Bilgisayara format attım.
Ftp denki tüm index.php dosyalarında virüs var dediler.

Ne yapacağımı bilmiyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
filezilla son sürümü kendi sitesinden indirirseniz problem olacağını sanmam. ben kullanıyorum Allah'a şükür daha bir şey olmadı.

0
Onaylı Üye
Üye
Filezilla'da kayıtlı şifre bırakmayın, mümkünse silin. Aynı dertten 5 sitem perte çıktı :) Silmenizde işe yaramıyor. Bir kaç gün sonra tekrar bulaşıyor. Şifrelerinizi tekrar değiştirin. Bilgisayarınıza format atın. Virüs olmayan bir bilgisayardan dosyaların hepsini indirip taratın ve virüsleri silin. Dost :) forumda bununla ilgili bir kaç konu mevcut. Şuan siteye erişilmiyor. Daha sonra frame virüs şeklinde aratırsan yardımcı olabilir sana.

Geri