İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteme oy verir misiniz?

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Bi kuralı yok mu bu blog ödüllerinin? Eğer sitesinde yazmıyorsa böyle böyle yapılamaz diye, problem yok demektir.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Şahsen oy verilecek bir şey göremediğimden oy vermedim, çok daha başarılıları var aynı kategoride.

ibryas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bende verdim

firefox yükle cokiee leri kapat ip adresin static değilse yani sabit ip adresin yoksa modemi resetleyip yada açıp kapayıp sürekli oy at.

Azizim sen de az değilsin hani :D Millet etik mi değilmi diye tartışıyor sendeki fikir de tam oturmuş. Dediğin yöntemi yerel seçim anketlerinde kullanmıştım işe yarıyor :)

Kardeşim madem yazmış foruma bir oy istiyor verecez tabi canım elimize mi yapışıyor, diğerleride iyinete üye olsalardı diğerleride isteselerdi oy dimi. iyinet dostlarının bi ayrıcalığı olsun bende verdim bir oy feda olsun.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
sürekli oy at tabi. Kendi kendine oy vererek birinci ol anca kendi egonu tatmin edersin.

Madem bi yarışma bu kurallarına gore oynansın o zaman. Ne kadar amatorce dusunuyosunuz ya şaştım gerçekten.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.