İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteme reklam almak istiyorum,bilgili bir arkadas varmi

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Merhabalar
3,5 yasinda müzik forum sitem var pr haricinde istatisliklerim iyidir vbulletin kullaniyorum sitemin bir cok bölümüne reklam almak istiyorum yalniz yardima ihtiyacim var acikcasi ücretlendirmeyi nasil yapabilirim.Bu konular hakkinda deneyimli bir arkadas yardimci olabilirse cok memnun olurum.
Saygilarimla

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Müzik , video sitelerine adsense pek izin vermiyor . Dostum eğer Pagerank ve alexa değerleri iyi ise sitenin link ticareti yapabilirsin.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Müzik , video sitelerine adsense pek izin vermiyor . Dostum eğer Pagerank ve alexa değerleri iyi ise sitenin link ticareti yapabilirsin.

Adsense kullanamiyorum zaten,pagerankim yok ama alexa ve diger istatisliklerim iyidir ondan dolayi ben reklam almak istiyorum siteme aylik yada 3 aylik ama fiyatlari nasil ayarlayabilirim uygun yerlere göre..

Erkan1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence splash reklamda iyi 1000 gösterime 1 tl felan veriyorlar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.