İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemi bazı kelimelerde yukarı taşımak

iceberk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

Yaklaşık 1,5 yaşında bir sitem var. Site adresim;

www.merkeziyaglamasistemleri.com

Bu siteyi kendim kullanmak için açmadım. Bu sektörde faaliyet gösteren herhangi bir firmaya satmak için yaptım. Yani siteyi kendim oluşturup, geliştirip, pazarlayıp satmak istiyorum.

Bu piyasada genellikle bütün firmalar tek marka satarak çalışırlar. Ben ise bu sitede bütün markaların tanıtımını yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Amacım ise her ne aranırsa aransın site aramalarda çıksın. Bu siteyi alacak olan kişinin de bunun destekleyici ve müşteri çekici bir site olduğunu düşünmesini istiyorum.

Ancak bu piyasa için bazı genel aramalar var. Bu aramalarda da ilk sıralarda çıkmam gerekli ki durduk yere ben birine mail atıp "böyle bir sitem var, şu aramalarda ilk sıralarda" deyip satabileyim. Yani zaten sitesi olan birine, o siteye destek olacak, hatta mevcut sitesinin çıkmadığı yerlerde çıkış yapacak bir siteyi kabul ettirip satabilmek istiyorum.

Bu nedenle bu sitede belirteceğim kelimelerde nasıl yükselme sağlayabilirim?

Kelimeler ise şunlar: "merkezi yağlama sistemleri", "otomatik yağlama sistemleri", "merkezi yağlama", "yağlama sistemleri", "otomatik yağlama"

Bu konuda bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

İyi forumlar...

GoKay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitene seo çalışması yaptırman gerekli Ayrıca Pr si yüksek siteler bulup ekletmelisin. her gördüğün yere siteni ekle ve bol bol tanıtım yap.. bu uygulamalar siteni googlede üst sıralara taışıyacaktır..

kaan00000

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
GoKay kardeşimin dediği gibi sitene seo çalışması yaptırman gerekiyor.

Seo konusunda bazı detaylar vardır. h taglarının kullanımı title ve anahtar kelime uzunlukları ayrıca istediğin kelimeler site içerisinde nasıl kullanılmış. Makale veya ürün açıklamaları sitenize ögümü ( başka sitelerde copy-paste olmaması gerekiyor.) bu konular çok önemlidir.

bu konuda yardımcı olabilirim. Bir yazılım şirketinde çalışıyorum. firma sahibi umut bey ile sizlere yardımcı olabiliriz. istersen sitemizi inceleyebilirsin. www.welposoft.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5