İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sıtemı dmoza kayıt ettıremedım yardım edermısınız_?

tayfnn

0
Yasakli Uye
Reaction score
8
oncelıkle herkese ıyı aksamlar,
sitem www.hdspor.net daha once dmoz a basvuru yaptım ama kabul edememıs.yardım edebılcek arkadasları beklıyorum

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Yardimci olabilcek bir arkadas bulabilirseniz lütfen banada bildirin 2 senedir bekliyorum...

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Nasıl bir ego var arkadaş sizde ya, şöyle bi uzaklaş ekrandan 5 dakika sonra geri gel bak sitene neden kabul etsinler beni de.

Google.com.tr'ye gir "spor haberleri" diye arat, ilk 10 sayfada ki hangi siteden iyi benim sitem diye bir sor kendine. Sonra dmoz'u fln bırakıp kendini geliştirmeye bak. Haber değil mesela, kendi yorumlarının olduğu bir site yap.

Gerçi kime konuşuyorum, 2 ay önce açtığın konuya temanın görüntüsü zayıf demiştim, 2 ayda bir arpa boyu yol alamamışsın.

tayfnn

0
Yasakli Uye
Reaction score
8
Nasıl bir ego var arkadaş sizde ya, şöyle bi uzaklaş ekrandan 5 dakika sonra geri gel bak sitene neden kabul etsinler beni de.

Google.com.tr'ye gir "spor haberleri" diye arat, ilk 10 sayfada ki hangi siteden iyi benim sitem diye bir sor kendine. Sonra dmoz'u fln bırakıp kendini geliştirmeye bak. Haber değil mesela, kendi yorumlarının olduğu bir site yap.

Gerçi kime konuşuyorum, 2 ay önce açtığın konuya temanın görüntüsü zayıf demiştim, 2 ayda bir arpa boyu yol alamamışsın.

arkadasım yarinneolacak.net i bilyosundur. sıtede en fazla 20 veya 30 konu vardır ve tasarımının cok abartılcak bır yonu yok. o arkadas forumdakılerın destegı ıle ekledı sıtesını dmoza. kendımı gelıstırmeye gelıncede zaten su anda sıteyı satıyorum.dersanem oldugu ıcın ılgılenemıyorum.hayalımde benımde o var kendımı gelıstırmek.yınede yorumun ıcın sagol

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
bazı editörler çıkar amaçlı hareket ediyormuş bizim bir arkadaştan footer a kendi linkini eklemesini söylemiş karşılığında dmoza eklerim demiş o.....ç...... böylelerini yakalayıp dmozun en popüler kategorisine ekleyeceksin...

umarım aklı başında bir editöre denk gelirsin + dizin için hazır olduğunu hissettiğin zaman öner siteni

tayfnn

0
Yasakli Uye
Reaction score
8
bazı editörler çıkar amaçlı hareket ediyormuş bizim bir arkadaştan footer a kendi linkini eklemesini söylemiş karşılığında dmoza eklerim demiş o.....ç...... böylelerini yakalayıp dmozun en popüler kategorisine ekleyeceksin...

umarım aklı başında bir editöre denk gelirsin + dizin için hazır olduğunu hissettiğin zaman öner siteni

teskkurler hocam sagol yorumun ıcın

piryolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bende 2 kere mesaj atdim 3 er ay aralikla cevap hic gelmedi lanet olsun dedim eklemezseniz eklemeyin. pr 3 gunluk 1K tekil hergun 20 farkli ulkeden siteye ziyaretci girisi var ama eklemiyolar sitem iyi ya dmoz ihtiyacim yok..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.