İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemin Hiti Neden Düştü Acaba

simal25

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Aradaşlar gunluk 350,400 olan sitem iyice düştü googldede düştü, hit düştü nedendir bu konudaki uzman arkadaşların fikrini bekliyorum ne yapılmalı,yada ne olmuştur siteye link:http://www.personelhaberleri.com/

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
iyi güzel hoşda. Yanlış anlamışsınız bölümü. Burada siteler değerlendirilir a dan z ye yanlışları dopğruları belirtilir hocam. Başka bir bölüme açın lütfen.

simal25

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
k. bakmayın aynı konuyu başka yere açmak hoş olaz sanırım görevli arkadaşlar taşıyabilirmi teşekkürler

By_baskan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
taşımasınlar konuyu kilit yapsınlar ben sana söyleyim arkadaşm caresini oto dns
bir cok sunucu şu an acmıyor siteni tr google dns kullanan sunucu bul yani hostunu değiş diğer yani oto dsnden etkilenmeyen sunucudan host aılcaksın bukadar basit ben 15 günde 7 host değiştiğim icin çözdüm :D

By_baskan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sunucunu değişeceksin tr lokasyon pc oto dnsden etkilenmeyen ıp üzerinden kurulum yaparsan sorun çözülür

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.