İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemin indexi düşüyor [Profil Backlink Almıştım]

linksiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar sitemin index 2 k civarı oldu.Yavaş yavaş artıyordu.3 bin profil backlink aldım sitemin indexi 50 şer 50 şer düşmeye başladı.1650 düşmüş en son.Ne yapmam lazım yardım edermisiniz ?

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Google yeni algoristması ile güncel olmayan veya copy / past içerikleri listesinden silebilir. Bunun yanında siteniz gözlem altına alınmış olabilir siteniz henüz 2-3-4 aylıksa ve siz 3000 profil backlink aldıysanız soruna bu yol açmıştır.

Bir kaç gün özellikle özgün içerikler girmeye özen gösterin. Beklemekten başka çareniz yok. Bu sıralar kesinlikle link kasmayın. Sadece içeriğe yoğunlaşın. Düzelecektir içinizi rahat tutun.

linksiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Google yeni algoristması ile güncel olmayan veya copy / past içerikleri listesinden silebilir. Bunun yanında siteniz gözlem altına alınmış olabilir siteniz henüz 2-3-4 aylıksa ve siz 3000 profil backlink aldıysanız soruna bu yol açmıştır.

Bir kaç gün özellikle özgün içerikler girmeye özen gösterin. Beklemekten başka çareniz yok. Bu sıralar kesinlikle link kasmayın. Sadece içeriğe yoğunlaşın. Düzelecektir içinizi rahat tutun.

Sitemin tamamı copy / paste tüm indexler gitcekmi :S

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Google yeni açılan sitelerin büyük bir yüzdesini filtreye sokar. Yeni site her zaman şüpheliler listesindedir. Bu aslında bir avantajdır. Çünkü yeni sitenin filtreden çıkması eski siteye göre daha kolaydır. Bir süre sonra hiç bir şey yapılmasa bile filtreden çıkabilir.

Backlink sayısı konusunda abartmışsın. Bu kadar backlink alacağına etkili bir link wheel çalışması ile siteni daha iyi bir yerlere getirebilirdin. Bir süre link kasmadan site içi yatırımlar yapılmalı bence.

Mutfak camımdaki maydanozları çok sulamışım, güneşe koydum, bir süre hiç su vermeyeceğim. Kurtulursa güzel, kurtulmazsa toprağını yada kendisini değiştirmek gerekecek.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.