İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemin infosu silindi! Ne yapmam lazım :)

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
Merhaba arkadaşlar

Henüz 1 yaşinda bile olmayan haber domainime ücretli bir script aldım, yaklaşık bir ay açık kaldı daha sonra serverde olan sorunlardan dolayı kapanmıştı şimdi tekrardan açtım ama infosu silinmiş.Henüz 5aylık domaindir.Sitenin 5ay önceki indexleri duruyor.Kendi özel haberlerimiz dışında haber girilmemişti.Günde 10haber giriyordum.Bu infoyu tekrardan alır mı arkadaşlar? Eski indexleri silmem yararıma olur mu veya silebilir miyim ?

ve son sorum olarak infosu olmayan com domainimi .net'e yönlendirebilir miyim ?

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
İçeriği başka sitelerden okuyup makaleleri düzenlemişsen ve google amca bunu anlamışsa , böyle bişey olmuş olabilir.

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
Hayır, hayır.Girdiğimiz haberlerin çoğu bizim özel haberlerimizdi.Peki ne yapmam gerekiyor? infosu yok olan bu domainimi, .net domainine yönlendirirsem siteme .com diye girdiklerinde nete yönlenir mi acaba? Bildiğim kadarıyla yönlendirebilirim ama sormakta fayda vardır:)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Hayır, hayır.Girdiğimiz haberlerin çoğu bizim özel haberlerimizdi.Peki ne yapmam gerekiyor? infosu yok olan bu domainimi, .net domainine yönlendirirsem siteme .com diye girdiklerinde nete yönlenir mi acaba? Bildiğim kadarıyla yönlendirebilirim ama sormakta fayda vardır:)

301 yönlendirmesi yapabilirsin. Ama bunu yapmak için acele etmemelisin. Sonuçta site kapalıymış. Tekrar açmışsın, bir zaman sonra eski haline gelme ihtimali var. Sitemap vs başka ayarlarını yap, wm toolsdan yeniden değerlendirme isteği gönder.

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
Sitemap ayarlarını yaptım.. Silinmesine bir türlü anlam veremedim.Girdiğim haberler hep özgün ve kendi gazetemize ait yerel haberlerdi.Bir süre bekliyeceğiz artık.Daha sonra 301 deniyeceğim.Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Sitene konu girmeye devam et ve pingle siteni. Başka birşey yapma ve bekle. Durumu burdan yazarsın yada msnde online olunca yaz bakalım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.