İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemin Tasarımına Logo Uymuşmu

HatasizCool

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Bakmak İçin Tıkla
Arkadaşlar logo resmını koymuyorum reklam filan dersenız cevabım işe şu ben logonun nasıl oldugunu değil tasarıma uydugunu soruyorum o yuzden yanlış anlaşılmasın.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
ofdew.blogspot amacın ne ? Kardeşim çok güzel logo.Frmtrenin logolarını yapan kişi yaptı değilmi onuda.Gerçketen çok profesyonel.Ofdew sende imaznı düzelt yok moderaötre şikayer edicem

Angelica

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Ne default temanın renkleriyle, ne knight yazmasına rağmen kullanılan karakterle, ne o ışığımsı şeyin yazıdan geçmesiyle, hiçbir şekilde uymamış.

TheKorsans

0
Yasakli Uye
Reaction score
4
hocam konuyu baltalamadım ki ? Siz logo nasıl diye sormuşsunuz bende güzel dedim ne var şimdi bunda?

sanırım size demedi baltamayı . blogspot'dan blogu olan arkadaşa baltalama dedi :) .

___

Logo temaya uymamış. Üstelik temayıda değiştirin. Yeni yapın :) farklı tema her zaman için bir getiridir :)

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Merhaba,

Logo çok güzel olmuş. Tema olarak da defaultu biraz düzenlerseniz iyi olacaktır. Başarılar.

by_carizma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
knight online türkiyede hala oynanıyormu, kaç kişinin hayatıyla, geleceğiyle oynadı o oyun, adı üstünde oyun level atlayım item yapıyım derken insanı hayattan uzaklaştırıyor. oyunu bıraktığın gün aynaya baktığında kendini tanıyamıyorsun. siz siz olun sanal alemin sanal oyunlarına kendinizi kaptırıp gerçek dünyayı unutmayın.

Not: Dinleyene..

Kesinlikle katılıyorum...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.