İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitemiz hemen hemen 3 aydır sandboxta .

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
S.a arkadaşlar. Bizim bir seslichat sitemiz var ve hemen hemen 3 aydır sandboxta belli bir müddet internetten okuduklarımıza göre tema değiştirdik yeniden değerlendirme istedik vs.. Site sandboxtan çıkmadı bizde hevesimizi kaybettik uğraşmıyoruz. Site pr 3 tu ancak şimdi sıfıra duşer diye umuyoruz. Sizce ne yapılmadı .?

OsmanAtabey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bu nasıl bir sandbox 'dur 577 bin index gözüküyor ve infosu duruyor.

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ancak google seslihobi yazıyorum ilk çıkması gereken sayfa bizim ki ama ortalıklarda yok sizce geliştirmek için neler yapılabilir.

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site sahibi arkadaşıma sordum da filtreye girmiş seslihobi yazınca google de çıkmıyormuş.. Neler yapabiliriz ?

T

trgy

Misafir
filtreye nasıl girdiğini düşünmelisin.

Link mi sattın, çok fazla anahtar kelime mi girdin, yoksa çok fazla backlink mi aldın? bu soruların cevabını biliyorsundur. Bu verdiğin cevaplara göre yapmaman gerekeni anlayabilirsin.

Zamanla düzelecektir, bu hatalarından arınırsan.

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet bu dedıklerınızden cok fazla anahtar kelime girdik . Sanırım ondan oldu

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Mümkünse etiket girmeyiniz. Girecekseniz de örnek veriyorum;

Konu: Aşkı memnu 71. bölüm - Etiketler: Aşkı memnu 71. bölüm izle, Aşkı memnu 71. bölüm seyret, Aşkı memnu 71. bölüm fragman izle

Konu: ezel 25. bölüm - Etiketler: ezel 25. bölüm izle, ezel 25. bölüm seyret, ezel 25. bölüm fragman izle

Bu ve benzeri, türevleri şeklinde girmeyiniz. 1'den fazla tecrübe ile sabittir :) Çok fazla kontrol edemedim bu şekilde mi giriyorsunuz. Canım yandığı için belki yardımı olabilir diye düşündüm.

BlackFeel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet acemilikten olsa gerek aynen dedğiniz gibi.. seslichat ile ilgili ne varsa kastık bir anda pr3 oldu ama saltanatımız kısa sürdü..Sızın gıbi bizimde canımız yandı :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.