İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitene Lig Tv eKlemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hypsibremetes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu nasıl oluyor arkadaşlar ? yani millet sitesinde lig tv izlteyio bunun kodları fln mı var yada başka bişey ? bunu bende yapmak istiyorum biri izah edebilirmi. eğer becerirsem domain alacam yardım edin lütfen

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Eğer böyle birşey yaparsanız, yarın bir gün başınız büyük tazminat davaları ile derde girebilir...

hypsibremetes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanmıyorum. girseydi yıllardır lig tv yayını yapan sitelerde var. ayrıca benim internetten izleteceğim ligtv yle digitürk müşteri kaybetmeyecek. lig tv almak isteyen adam yine gider alır

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
lig tv den alıntı:
“Turkcell Süper Lig” ve “Fortis Türkiye Kupası” karşılaşmalarının yayın haklarına münhasıran sahip olan Lig TV'nin, bu karşılaşmalarla ilgili fotoğraflar, video görüntüleri, haber ve program görüntüleri ve diğer yazılı ve görsel materyalleri, “www.ligtv.com.tr” web sitesi dışında herhangi hiçbir şekilde başka web sitesinde veya başka bir mecrada kısmen veya tamamen herhangi bir teknolojik yöntemle yayınlanamaz, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, dağıtılamaz, içeriğinde ekleme, silme veya diğer herhangi bir değişiklik yapılamaz. İzin almadan link, framing ve benzeri teknolojiler kullanılamaz, offline browser ve benzeri yöntemlerle çevrimdışı olarak web sitesinin bir kısmı veya tamamı herhangi bir mecrada yayınlanamaz.

sanırım daha fazla açıklamaya gerek yok...

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
telif hakkı diye birşey var kardeşim,bu kadar görgüsüz olmayalım lütfen.

madem o kadar site var yayınlayan,sende yayınla bir tekmede sen at TR internet'ine!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.