İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitenin hittini yukseltmek ve diger aramalar

erdjan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Selam arkadaslar ;

Benim oncelikle sitenin hittini yukseltmek icin gerekli calismalri yaptigimi zannediyorum .

Oncelikle google. webmaster bolumunde sitenin iste sitemap olsun kayit olsun hepsi yapildi. Yaklasik bir yildan fazla 15 ay veya daha yukari

Gunluk olarak sitemap guncelleyip google ekliyorum.

Backlink icin diger webmasterlarla link alisverisi de yaptim sitem googleda kayitli ve hit aliyor. Fakat istedigim kadar degil.

Site gunluk guncelleniyor, hergun yeni seyler ekleniyor.

Arama motorlarina hic ban yemedi cok sukur ins, yemezde..

Benim merak ettigim forumlardan bayagi cok arastirdim hala arastirmaktayim.

Bizim sitenin hittini yukselttirecek google ve diger arama motorlarinda da ayni sekilde burda adres vermek istemiyorum . Cunku reklam amacli oluyor..

Sitenin hitti gunluk 250-500 tekil hit arasinda degisiyor. Gunluk bayagi bir guncelleme oluyor. Haber sitesi oldugu icin bu hit cok az bence diger yeni acilan olsun veya bir yillik haber sitelerinin hitti bile en az 2 veya 3 binden asagi degil ler..

Arkadaslar bana yardimci olmak isteyen arkadaslar varsa pm atabilirler mi? veya msnden de gorusebiliriz..

Tesekkur ederim simdiden
Ps: yanlis bir sey yazdiysam lutfen haber verin duzelteyim..

mcloft

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya arkadasim bu sef'li derken tam olarak neyi kasit ettgiini anlayamadim. Gercekten uzgunum kusra bakma ..

Tesekkurler cevabin icin

Seo diyelim sef için yani ... Urllerin konu-adi.html şeklinde olmaları...

Bir çok seo tekniğini vardır buda seo nun sef versiyonu umarım anlatabilmişimdir... :) edebiyatım kötüdür :)

erdjan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Allah razi olsun. Ben kendimde bayagi br arastirma yaptim. Gercekten google aramalarinda etkili olduguna inaniyorum.
Demekki benim sitede seo ozelligi vardi ama ilk kurarken secmem gerekiyordu Ama secmedigim icin o ozellligi bilmedigimden dolayi kurmamistim . Ama suan anladigim kadariyla o ozellige cok ihtiyacim varmis..

Admin panelinden de sectim. Ama o seo ozellligi artik calismiyor. Nedendir bilmiyorum.

Anladigim kadariyla seo ve sef ozelligi google ile cok iyi sekilde calisiyor google da cok yardimci oluyor..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.