İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitenizde ciddi düzeyde sağlık sorunları bulundu

rserin75

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitemi google ekliyeli 24 saat oldu yinede :Sitenizde ciddi düzeyde sağlık sorunları bulundu-- diyor

wordpress sistem

webmastr tool da robots.txt
disallow yazıyor hep
wp de gizlilik ayarlardan robotlar görsunü seçtim

ftp ye attım yeni robots.txt yi ( allow ) googleping attım ama google guncellemedi

ne yapmalıyım Sitenizde ciddi düzeyde sağlık sorunları bulundu-- hatasını kaldırayım

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
o neymiş öyle ya?
admin paneldeki gizlilik bölümünde "Arama motorlarını engellemek, normal ziyaretçilere izin vermek istiyorum" seçeneğini işaretliyse onu kaldırın, bi üstüne tik atın,
robots.txt dosyanızı incelemeliyiz, disallowlar sorun çıkartmış olabilir

rserin75

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o neymiş öyle ya?
admin paneldeki gizlilik bölümünde "Arama motorlarını engellemek, normal ziyaretçilere izin vermek istiyorum" seçeneğini işaretliyse onu kaldırın, bi üstüne tik atın,
robots.txt dosyanızı incelemeliyiz, disallowlar sorun çıkartmış olabilir

robotsda allow sadece benim derdim google görmüyor yeni robots u eskisinde sadece dısallow vardı yenisini google görmüyor ping attığım halde yinede güncellemıyor

srhnyldz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
robots.txt de disallow yapıp google a okutursanız değiştirdiğinizde hemen gelmiyor. başıma gelmişti bir keresinde 36 saat sonra okudu ve izinleri gördü. biraz beklerseniz tekrardan okuyacaktır robots.txt dosyanızı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.