İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitenizde hangi google reklamları çıkacak?

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) Gün gelir inşallah sen de yapabilirsin. Biraz programlama ve biraz da dikkat gerektiriyor.

B

besiktaslim

Misafir
Hayır bence aksama yok benim sitemden sonra 2. denediğim site zeynelin mp3lerim.com du sadece 1. gösterimde te reklam geldi wav ile ilgili... diğerleri hep boş...bizim bu olayı çözmemiz kendi menfaatimize olacaktır.

bence bu google kısıtlaması olabilir baksanıza reklamı gözükmeyenler direk olarak mp3 siteleri...

W

Whiteen

Misafir
besiktaslim' Alıntı:
bence bu google kısıtlaması olabilir baksanıza reklamı gözükmeyenler direk olarak mp3 siteleri...

İyide benim sitem fıkra sitesi nasıl bir kısıtlama olabilir ki??

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet sayfalarınızı google adsense göre optimize ederek sonra bu aracı kullanabilirsiniz. Böylece sitenizde yaptığınız değişikliklerin ne kadar etkili olduğunu görebilirsiniz.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Whiteen' Alıntı:
İyide benim sitem fıkra sitesi nasıl bir kısıtlama olabilir ki??
Bence sitende bulunanlardan google bir reklam bulamadı. Bu da olası çünkü "Temel", "Fıkra" vs. ile ilgili bir reklam olmaması çok doğal bence.

Y

yarismalar.net

Misafir
https://www.google.com/adsense/previewtool
adresindede google'ın bu iş için yaptığı programı kurup kullanabilirsiniz.

İnternette gezerken istediğiniz herhaangi bir sayfada, hangi adsense reklamlarının çıkacaığını görebilirsiniz.

Bilgisayarınıza bir program yüklemenize bile gerek yok Sadece google registryde bir ayar yapıyor o kadar.

elmasgüneş senin programına karşı söylemedim bunu, yeni bir başlık açmamak için buraya yazdım.
Senin yaptığın site gerçekten çok güzel ve faydalı, bende kullanıyorum. :)

W

Whiteen

Misafir
elmasgunes' Alıntı:
Bence sitende bulunanlardan google bir reklam bulamadı. Bu da olası çünkü "Temel", "Fıkra" vs. ile ilgili bir reklam olmaması çok doğal bence.

Peki bu durumda ben kabul edilirsem hiç reklam alamıyacak mıyım? Bu durumda para kazanamayacak mıyım? :)

Z

zeynelkoc

Misafir
elmasgunes scripti bi incelersen sevinirim

bende hiçbir sitede reklam gözükmüyor 403 hatası veriyor..

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zeynelkoc' Alıntı:
elmasgunes scripti bi incelersen sevinirim

bende hiçbir sitede reklam gözükmüyor 403 hatası veriyor..
Çok ilginç..

Ben kendim kullanıyorum çıkıyor, daha sonra gittim cafeden denedim yine gözüküyordu. Reklam olmayan sitelerde de bizim hazırladığımız "Reklam yok......." filan yazıyor. 403 hatası almadım ben hiç.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar şu mp3 sitesi saçmalığına bir son verelim eğer sayfa boş çıkıyorsa reklam verenlerle alakalı text bulunamadığındandır. Bundan kurtulmanın yolları ya bir bölüm eklersin siteye Örn:günün sözü yazarsın orayı yılın sözü olarak ayarlarsın(yani hergün değişmez ama öyle yazar :)) daha sonra o kısıma reklamverenler için textler yazarsın buna da örnek vermek gerekirse al bir greenkart yaşa mutlu mutlu falan yazarsan greenkart reklamı çıkıcaktır (bence) bu sadece bir öneri yada google ı yanıltabilirsinki asla önerilmiyor. Ama bir yere hosting firmamıza teşekkür ederiz falan yazmayı dene bu bile sana 2 3 host reklamı çıkartır bence bu da hileden asla sayılmaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5