İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitenize Beklenmedik Ziyaretçi - e-autohits.info

smpx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlk önce umarım konuyu doğru yere açmışımdır eğer doğru yerde değilse admin arkadaşlar konuyu uygun yere taşırlarsa sevinirim.

Forumda arma yaptım ama sanırım bu konu daha önce açılmış eğer daha önce açılmışsa özür dilerim herkesten konu silinebilir.

Biraz önce bildirgec.org de yer alan bir haberi burada duyurmak istedim bizleri ilgilendirdiği için umarım faydalı olur.

Burası mantık olarak çok güzel işliyor. Mantık şu; sitenize ziyaretçi getirmek ve hitini artırmak için (sitenizin tanıtılması adına) kredileriniz olması gerekiyor. Bu krediler sizin puanlarınız oluyor. Sitenizin reklamının yapılması için en az 1000 sitenin linkine tıklayıp kredi kazanmanız lazım. Fakat ikinci eklediğiniz sitenizi hemen yayınlamaya başlıyorlar. Birinci site konusunda şartları var. Hani birinci site daha önem arz ediyor mantığımı acaba tam kavramadım.
Bu 1000 sitede ziyaret edilirmi derseniz edilir. Sitede Autohit seçeneği sayesinde Play tuşuna bastığınızda frame içinde birsürü siteleri ziyaret etmiş gibi oluyorsunuz. Yani Televizyon izler gibi site izliyorsunuz. 1000 site için ortalama 4 saat 10 dakika gibi bir sürede krediniz doluyor.
Bilgisayarınızı akşamları açık bırakıp bol bol kredi toplayabilirsiniz. İstediğiniz kadar site ekleyip bunların autohits reklamlarında veya manuel tıklanan sponsor reklamlarında görüntülenmesini sağlayabilirsiniz.
Mantık hoşuma gitti. Ya sizin ?

Kaynak http://www.bildirgec.org

http://e-autohits.info/?ref=549

Bence güzel bir sistem.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bunların webserviste sıranızı yükseltmek dışında hiçbir yararı yok.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Sana gelenlerde o auto frameden gelecekler. Bir işine yaramayacak yani gece uyuyan ziyaretçilerin olacak.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.