Siteniz için özgün makale yazıyorum , post atıyorum , editörlük yapıyorum , seo ayarları ve kurulum yapıyorum. İşte fiyatlar ;
Özgün makale : Kelime başı 0.01 TL alıyorum yani ortalama 50 kelimelik makaleler için 0.5 , 100 kelimelik makaleler için makale başı 1 TL alıyorum. Toplu alımda yarıya kadar düşebiliyorum.
Copy paste olarak eklenir, konu başlığına, noktama işaretlerine önem verilir.
Eklenecek post tamamen Türkçeye uygun hale getirilir ve öyle eklenir.
100 Adet post : 4 tl
200 Adet post : 7 tl
300 Adet post : 11 tl
Düzenli olarak çalışılır ve post adetleri isdediğiniz gün sınırları içine yayılır
örneğin 300 adet postu 1 hafte içinde her gün 50 şer tane olmak üzere atabilirim.
Not : Postlara 5 adet meta tag eklenir, başlık ve önemli yerler renklendirilir.
Ödemeyi paypal ile peşin olarak alırım, şimdiden teşekkür ederim.
Postlar her hangi bir program ile atılmaz tek tek şahsen ekleyeceğim ve smf, vbulletin, wordpress gibi her türlü sisteme post atılır.
SEO ayarları , kurulum ve eklenti yükleme de yapıyorum. İşte fiyatlar ;
Kurulum : 2$
Eklenti (Eklenti başı) : 1$
SEO Ayarları : 3 $
SEO ayarları denilince içinde etiketleme , seo eklentileri falan giriyor. Wordpress , vbulletin , smf ve daha bir çok sistemi kurabilirim. Bunun için pm atabilirsiniz.
Referanslarım boldur. Pm ile verebilirim.
Özgün makale : Kelime başı 0.01 TL alıyorum yani ortalama 50 kelimelik makaleler için 0.5 , 100 kelimelik makaleler için makale başı 1 TL alıyorum. Toplu alımda yarıya kadar düşebiliyorum.
Copy paste olarak eklenir, konu başlığına, noktama işaretlerine önem verilir.
Eklenecek post tamamen Türkçeye uygun hale getirilir ve öyle eklenir.
100 Adet post : 4 tl
200 Adet post : 7 tl
300 Adet post : 11 tl
Düzenli olarak çalışılır ve post adetleri isdediğiniz gün sınırları içine yayılır
örneğin 300 adet postu 1 hafte içinde her gün 50 şer tane olmak üzere atabilirim.
Not : Postlara 5 adet meta tag eklenir, başlık ve önemli yerler renklendirilir.
Ödemeyi paypal ile peşin olarak alırım, şimdiden teşekkür ederim.
Postlar her hangi bir program ile atılmaz tek tek şahsen ekleyeceğim ve smf, vbulletin, wordpress gibi her türlü sisteme post atılır.
SEO ayarları , kurulum ve eklenti yükleme de yapıyorum. İşte fiyatlar ;
Kurulum : 2$
Eklenti (Eklenti başı) : 1$
SEO Ayarları : 3 $
SEO ayarları denilince içinde etiketleme , seo eklentileri falan giriyor. Wordpress , vbulletin , smf ve daha bir çok sistemi kurabilirim. Bunun için pm atabilirsiniz.
Referanslarım boldur. Pm ile verebilirim.