İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitenize Ücretsiz Hit *Resimli Anlatım.

aekayhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar,

Web sitenizin tekil hitini arttırmanız için bir yöntem anlatacağım. Türk kaynaklı hiç bir autosurf sitesinde iş yok. Benim kullandığım alman bir site.

Sitenin adı ebesucher.de

Ebesucher, avrupada çok yaygın olan, milyonlarca kullanıcısı olan bir sistem.

Öncelikle, referansımla üye olmak için Burayı tıklayın. Gelen sayfa, aşağıdaki gibi olacaktır.İlgili yerleri doldurun.

289keno.png

Formu doldururken Türkçe karakter kullanmayın, ve şifrenizi rakamlardan ve harflerden oluşturun. Formu doldurduktan sonra mailinize gelen aktivate linkine

tıklayın ve hesabınızı doğrulayın.

Hesabınızı doğruladıktan sonra karşımıza gelen sayfa da bir kaç işlem var.
Aşağıdaki resmi inceleyin.

1e992d.png

Bu işlemden sonra üyeliğimiz tamamlanmıştır. Siteye giriş için,

21q82a.png

resimdeki Mitglieder linkini tıklıyoruz. Kullanıcı adı ve şifremizi giriyoruz.

Gelen sayfadan yeni site eklemek için resimdeki linki tıklıyoruz. Geri kalan kısmı resimlerle takip edin.

2rolu6g.png

11gilvb.png

Evet son işlemi de yaptık, bundan sonra sitemiz onaylanacaktır.

Refli üyeliğimden üye olursanız sevinirim.

İlk girişte 444 hit otomatikmen geliyor. Daha sonraki aşamalarda, www.ebesucher.de/surfbar/kullaniciadi sayfasına giriş yaparak, tarayıcınızı açık

bırakırsanız puan kazanmaya devam ediyorsunuz.

Ben birgünde 3000 hit sağlamıştım buradan herkese tavsiye edebileceğim bir sitedir.

Burayı tıklayarak üyelik işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Takıldığınız yer olursa yardımcı olurum iyi çalışmalar.

Referanslı Link

Referanssız Link

Rep veri vermemek insiyatifinize kalmıştır değerli arkadaşlarım saygı duyarım. Bütün webmasterlerin işine yarayacağını düşünüyorum.

Hitler farklı iplerden ve ferklı ülkelerden gelmektedir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.