İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo İpucu Sitenizi %100 Üst SıraLara Cıkartacak SEO ProgramLarı !

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
1338107577_search.png
Evet arkadaşlar Seo konusunda bir çok site acıldı işte yok sitenize wiki tanıtımı falan filan. Gelin artık bunları boşverelim ne yapacaksak kendimiz yapalım : )

ALexa Bombası
Alexada 4 milyonlarda 3 milyonlarda olmaktan sıkılmadınız mı ?

İşte Bu Program Tam Sizlere Göre.Sitenize Sahte Ziyaretçiler Çekerek Alexada Düşmenize Yardımcı Olan Bir Program.

ALexa Bombası Download

Wiki Sitelere Link Yollama Programı
İşte asıl sevdigim bu benim : ) İçinde hazır wiki listesi olan bu programda hazır raporlamadan tutun pingleme bile var. Sizlere Bu Programın Faydalarından bahsetmek istiyorum. İlk Olarak Tanıtım yazısı kelime bazlı olduğu içni hem yazı kelimede çıkıcak hemde siteniz üst sıraya çıkıcak. Pagerank Değeriniz YükseLir Alexada Düşüş Saglarsınız. Tekil ve Çogul Hit Kazanırsınız.

Programın Görüntüsü - Wiki Sitelere Link Yollama Programı Download

EDU – Gov BackLink Programı
Heralde bunu anlatmama gerek yok : ) En Babası Budur. Programın İçinde 900 Den Fazla Link var. Hepside PR degeri Yüksek Linklerdir. Bu Sistem Bloglara Veya Ziyaretçi DefterLerine Otomatik Linkinizi Bırakıyor.

Programın Görüntüsü - EDU – Gov BackLink Programı Download

NOT: Sitede Sorun Var Arada 502 gate Hatası Verebilir. Arada Tekrar Denerseniz Site Acılır
2.NOT: http://seoprogramlari.blogspot.com/ Dan Alıntıdır

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.