İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitenizi 250+ Wiki Siteye Ekliyoruz(Ücretsiz)

filmkolic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi bu hizmetimiz ücretsizdir tek yapmanız gereken vereceğim 2 sitedeki 2 şer konuya(herhangi bir konu olabilir)yorum atmanız.

Yorumların özellikleri:
- En az 2 cümle ve konuyla alakalı yorumlar olmalı.
- Teşekkürler vs. tarzı yorum istemiyorum.

Yorum yaptıktan sonra pm ile bana alttaki bilgileri yolladığınızda raporunuz yollanacaktır.

1-Site ismi
2-Sitenize ait makale(link verilecek kelimeleri parantez içinde belirtiniz)Makale en fazla 600 karakter olmalıdır.En fazla 5 link çıkışı isteyebilirsiniz.
3-Başlık
4-Sitenizin Linki Örnek:<a href="http://www.google.com.tr" title="google">google</a>

Yorum Atılacak Siteler:

Site 1
Site 2

Yorum atan arkadaşlar konu altından belirtsinler lütfen
Sadece 10 kişi yararlanabilir.

mizanci1

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
merhaba size pm gönderdim istediğiniz yorumlarıda yaptım bilginize kolay gelsin

denalisian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Birşey sormak istiyorum mümkünse? Aynı makalenin kopyasını, spam bir şekilde yüzlerce wiki sitesine biranda koymak websitemize yarardan çok zarar getirebilirmi?
Sandbox, -30/-60 geriye öteleme v.b cezalar alma riski yokmu?
Konuyla ilgili bilinçli seocu arkadaşlardan bir açıklama bekliyorum.

filmkolic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Birşey sormak istiyorum mümkünse? Aynı makalenin kopyasını, spam bir şekilde yüzlerce wiki sitesine biranda koymak websitemize yarardan çok zarar getirebilirmi?
Sandbox, -30/-60 geriye öteleme v.b cezalar alma riski yokmu?
Konuyla ilgili bilinçli seocu arkadaşlardan bir açıklama bekliyorum.

Aynı adresler olduğunuda nerden çıkardınız farkettiyseniz bir sınırlama koydum sadece 10 kişiye çalışma yapılacak diye.Ayrıca elimde 6 adet 1000 sayfalık liste bulunuyor.Bizde acemi değiliz bu konularda sizden önce biz düşünüyoruz merak etmeyiniz.Kendi sitelerimde sürekli kullandığım bir sistemdir ayrıca.

Faydalanmak istemiyorsanız sırf konu baltalamak için böyle şeyler yazmayınız.Eğer böyle çekinceleriniz varsa bana özelden ulaşabilirdiniz.

denalisian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Siz önce okuduğunuz cümleyi doğru algılamayı öğrenin! Aynı adres diye bir ifade kullanmadım. Aynı makalenin kopyasının konulmasından bahsettim. Balta vurmak niyetim asla olamaz. Tam tersine bilinçli bir seo uzmanından iş almak için kafama takılan soruyu ortaya sorup bilgi almak istedim. Ama cevabınız bana iş konusunda olmasa da, sizin hakkınızda fikir verdi yeterince.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.