İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitenizin Bedava Reklamınızı Yapıyoruz

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bir hafta kadar önce medyatakibini arama motoru yaptım iyide yapmışım her geçen gün ziyaretci sayımız artmakta index lenen site sayısı 1000 ulaşıyor niye böyle az derseniz şu an henüz deneme aşamasında olduğumuz için otamatik index leme yapmıyoruz neyse gelelim konumuza

bedava reklamınızı yapıyoruz ( genişlik 60 uzunluk 200 piksel) 10 kb boyut banner ayarlıyorsunuz bana özelden veya burdan url birlikte adresi veriyorsunuz

www.medyatakibi.com sonuç sayfasının sağ üst köşesinde rekramınız yapılıyor
ayrıca arama motorlarındaki sayfa sayımızı artırmak için günlük 5 tane .html sayfası yapıp servere gönderiyoruz sitesinin reklamını yapmak istiyen arkadaşların ayrıca yaptığımız her .html sayfasının üst tarafa bennerini koyacağız

yapmanız sitenizin görünen bir yerine link koymak direk ana sayfamıza ziyaretci göndermek en çokziyaretçi gönderen ilk 10 site faydalanabilecek

sormak istediğiniz sorular varsa yanıtlıyabilirim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5