merhaba arkadaşlar bir hafta kadar önce medyatakibini arama motoru yaptım iyide yapmışım her geçen gün ziyaretci sayımız artmakta index lenen site sayısı 1000 ulaşıyor niye böyle az derseniz şu an henüz deneme aşamasında olduğumuz için otamatik index leme yapmıyoruz neyse gelelim konumuza
bedava reklamınızı yapıyoruz ( genişlik 60 uzunluk 200 piksel) 10 kb boyut banner ayarlıyorsunuz bana özelden veya burdan url birlikte adresi veriyorsunuz
www.medyatakibi.com sonuç sayfasının sağ üst köşesinde rekramınız yapılıyor
ayrıca arama motorlarındaki sayfa sayımızı artırmak için günlük 5 tane .html sayfası yapıp servere gönderiyoruz sitesinin reklamını yapmak istiyen arkadaşların ayrıca yaptığımız her .html sayfasının üst tarafa bennerini koyacağız
yapmanız sitenizin görünen bir yerine link koymak direk ana sayfamıza ziyaretci göndermek en çokziyaretçi gönderen ilk 10 site faydalanabilecek
sormak istediğiniz sorular varsa yanıtlıyabilirim
bedava reklamınızı yapıyoruz ( genişlik 60 uzunluk 200 piksel) 10 kb boyut banner ayarlıyorsunuz bana özelden veya burdan url birlikte adresi veriyorsunuz
www.medyatakibi.com sonuç sayfasının sağ üst köşesinde rekramınız yapılıyor
ayrıca arama motorlarındaki sayfa sayımızı artırmak için günlük 5 tane .html sayfası yapıp servere gönderiyoruz sitesinin reklamını yapmak istiyen arkadaşların ayrıca yaptığımız her .html sayfasının üst tarafa bennerini koyacağız
yapmanız sitenizin görünen bir yerine link koymak direk ana sayfamıza ziyaretci göndermek en çokziyaretçi gönderen ilk 10 site faydalanabilecek
sormak istediğiniz sorular varsa yanıtlıyabilirim