Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitenizin günlük, haftalık ve/veya aylık ziyaretçi rakamları / hitleri
Bu foruma kayıtlı olan webmasterlar'ın sitelerinin, günlük, haftalık, aylık ne kadar tekil ve çoğul ziyaretçi aldıklarını merak ediyorum. Mümkünse, bunları paylaşabilirmisiniz?
örneğin: tavuk.net açılalı 2 ay oldu min:300 tekil max ise: 1200+ tekil gördü çoğul ise günlük 20000 kadar oluyor site içeriğinden dolayı. ortalama 600-700 arasında değişiyor..en sevdiğim konu ise site altında bilirsiniz o backgroundla textlere aynı font rengini verip sizeıda min yapıp o iğrenç,rezalet,amatörce, google keylerini yayınlamayarak bu hite ulaşmış olması..çünkü benzer işlemlerle sırf googledan tekil 1000-2000 yakalanıyor hitler..
DazLaK.CoM
17.11.2004 20:00 istatıstıkler (iyi.net)
Tekil : 60,941
Sayfa dolaşımı : 517,709 (butun sayfalarda ıyı.net tracker var bu sayede sayfa dolaşımını olcebılıyorum)
Ortalam gunluk hit 3000, ancak diğer toplstlerın hepsınde 4000 civarı ıyı.net de az gozukuyor 2 aydır benı sıte anlamadım unu olay bu yanı
Forumdan hiç gelmıyor bana açıkca soylemek lazım bu bı gercek ıyı.net de çok yollamıyor bana diğerlerıne kıyasla gunluk 60 tekıl cıvarı alıyorum ıyı.net den ancak şuda bı gerçek ıstatısıtık tutmak ıçın turkıyede ıyı.net den daha gelışmış bir sisteme rastlamadım henuz realist de iyi
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.