İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SiteSorgu.Net 1 Liradan Satışta !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GoogleShow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain : SiteSorgu.Net
Bitiş Tarihi : 25.05.2011
Tescil Firması : TurkTicaret

Başlangıç : 1 TL
Artırım :2 TL
Hemen Al : Teklif Veriniz
Bitiş : Son teklif + 24 Saat
Ödeme : Ptt-Banka Havalesi-Garanti Cep Ödemesi

Önemli NOTLAR:
1-) Özel Yazılım Olan Scriptte Yanında Verilecektir.
2-) Hostu İsteyene 2 Ay Kadar İdare Edebilirim.
3-) Facebook hayran Sayfası Verilecektir.
4-) Lütfen kesin Alıcılar Teklif Versin. Teklif Verip Daha Sonra Geri Çekenlere -İtrader Uygulanır.

İLETİŞİM: [email protected]

MULTİ

http://www.webmastersitesi.com/1-tl...sorgu-net-1-liradan-satista.106466#post428281

T

trgy

Misafir
Diğer forumda 50 tl ile artış sürüyor

Teklifini geri çekmiş orada arkadaş. Yakında şu çocuk forumu ile ilgili de birşeyler yapacağım. r 10 kelimesi gibi onu da yasaklayacağım. Burada ticaret yapılıyor, keyfe göre fiyat verilip çekilmez. Teklifi veren kişi zaten meşhur internet çocukları gibi kendi kendine konuşuyor.

Not: Bu yazdıklarım size değil, orada teklif verip çekenlere.

berqan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teklifini geri çekmiş orada arkadaş. Yakında şu çocuk forumu ile ilgili de birşeyler yapacağım. r 10 kelimesi gibi onu da yasaklayacağım. Burada ticaret yapılıyor, keyfe göre fiyat verilip çekilmez. Teklifi veren kişi zaten meşhur internet çocukları gibi kendi kendine konuşuyor.

Temamen katılıyorum hocam.*** da site satıyordum açık arttırma ile 55 tl verdi itrader ı yüksek adamın 4-5 gün peşinde koştum.Domaini adama veridm bilgilerini sonra adam almıyorum dedi.Şikayet ettim *** a 6 gün oldu hala bir mod gerekeni yapmadı ama 2 tane flood yaptım konumda beni banladılar bu nasıl işti anlam veremedim.

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24

multi satışı yasaklamanın sana zararı yoksa yasakla bence kökten çözüm :)

ReSt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Alıcı Oldugum için Söylemiyorum Lakin.

2 li Oynamanın Ne Anlamı var ?

Bİr Yerde Satamaz san İstedigin Fiata Diger Tarafa Öyle Konu Açarsın
2 Tarafada Konu Açıp Şurda Şunu verdiler Burda Bunu verdiler Demenin Anlamı yok.
Hayırlı Satışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.