Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitetanitimlari.com, Site tanıtımlarınızı bekliyorum
Konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın. Birkaç bişey söylemek istiyorum.
Böyle projelerin sonu tamamen fiyasko ile bitmekte. Bakınız http://roportaj.bidusun.com/ çok çok güzel bir proje idi. Fakat geçenlerde bu projenin sahibi Aycandan gelen mail ile şaşırdım. Siteyi kapatıyorum dedi. Sebep çok basit. Projenin asıl amacı roportaj iken herkes sırf link kasmak için roportaj yolladı.
Böyle projeler için öncelikle zihniyeti değiştirmek lazım.
İsmail Usluer; Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Hostumda boş alan var, domain'de boştu. 2011 yarıdan sonra parlayabilir diye düşündüm. hayırlısı bakalım.
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben de bir haber sitesi kurdum. www.haberdeyiz.com Sitemi tanıtabilmek için neler yapmam gerekir. Bilgi verirseniz memnun olurum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5