İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteye Herkes Giriyor Ben Giremiyorum

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
Merhaba arkadaşlar iki gün önce bir site satın aldım dolayısıyla siteyi kendi sunucuma taşıdım dnsleri değiştirdim bütün yedekleri root dan gönderdim sunucuya şimdi herkes siteye girebiliyor benim sunucumdan görüyorlar siteyi fakat ben hala eski sunucuyu görüyorum kendi sunucuma domain üzerinden bir türlü erişim sağlayamadım iki gündür cmd ipconfig /flushdns yapmama rağmen bilgisayardaki çerezleri silip modeme reset atmama rağmen bir türlü siteme erişemedim bu konuda izleyebileceğim farklı bir yol var ise yardımcı olursanız sevinirin.

erhana

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
açıkçası çok fazla anlamadım olayı siteyi satın aldın kendı sunucuna geçtin başkaları siteni senın sunucunda yaptıgın şekilde goruyor sen siteyi eski sunucuda gösterilen şekildemi görüyorsun

yoksa panele falanmı ulaşamadın :S domain üzerinden ulaşamadım ne demek panelemı giriş sağlanmıyor adrese girdigindemı açılmıyor acılmıyorsa cıkan hata nedir.

Ekleme: http://www.dosya.gen.tr/banner.png bu sitedede virus var

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.