İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Siteye yeni tasarımdan zarar gelirmi :)

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Geçenlerde host değiştirdim hitler taban yaptı ve 20 gunde ancak kendine geliyor - simdi tasarımı değiştirmeyi dusunuyorum - title lar aynı kalmak sartıyla - acaba bu sorun olurmu ? yoksa varsın bu tasarım kalsın mı :)

tecrubesi olanlar vardır sanırım... ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben bunu da denedim, hiç bir sekilde olumsuz etkisi olmadı. ama kelimelerin nerede olduğuna vs. dikkat ettim. önceden içerik ortadaysa yine ortada vs.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yeni tasarıma bunu nası uydururum bilmem herseyiyle tam olmaz herhalde :) ustte tablolar div ler vs. eski tasarımda bolca TABLE TR TD vardı bunda div ve p ler var...

menü soldaydı sağa aldım ama KAYNAK KODUNDA yine icerikten once geliyor eskisinde oldugu gibi. Sanırım muhim olanda kaynak kodu. Bu yer değişmeme olmazsada cok olumsuz sonuc dogurmaz umarım.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni tasarımınız eski tasarımdan farklıysa title meta hariç resim agırlıklı ve index ulaşımı zor olursa gerileme yaşıyabiliyorsunuz. Sürekli degişen biriyseniz sonunda sanbox ada girebilirsiniz. Bi ara bir siteyi degiştik meta title aynı kaldı yeni ve daha fazla icerikli şekilde tasarım sunsuk yayına ve sonuç googlede çok geride 1. sırada olan kelimeler şuanda en arkada kalabiliyor bende öyle oldu

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yeni tasarımınız eski tasarımdan farklıysa title meta hariç resim agırlıklı ve index ulaşımı zor olursa gerileme yaşıyabiliyorsunuz. Sürekli degişen biriyseniz sonunda sanbox ada girebilirsiniz. Bi ara bir siteyi degiştik meta title aynı kaldı yeni ve daha fazla icerikli şekilde tasarım sunsuk yayına ve sonuç googlede çok geride 1. sırada olan kelimeler şuanda en arkada kalabiliyor bende öyle oldu

ozaman ben yeni tasarıma hicgecmeyeyim - suanki de fena deil :) ama bayadır ugrasmıstım. dusuneyim biraz daha ...

ErsaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Linkler, title, keyword, description ve yazılar değişmedikten sonra sorun olmaz sanırım.
Hatta yeni tasarımı oluştururken (validator.w3.org) kod hatalarını da düzelterek yaparsanız dahada iyi olur.

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Iyice paranoyaya bağladı türk web tasarımcısı :D hadi hayırlısı.

Deli ettin bizi Google!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.