İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

siteyi nereye kaydettirsem

H

hibrahim

Misafir
merhaba arkadaşlar bir telekom şirketi var adı nextiraone ben bu siteyi hangi directorylere kaydetsem yararı olur elinizde öyle bir liste varmı dmoz google ve birkaç turk ticaret sitelerine kaydettim birazda yabancı sektör sitelerine veya turkçede olabilir benim bilmediğim ..
yardımcı olursanız sevinirim.

H

hibrahim

Misafir
ticari bir şirket arabula kaydettirceğime google a kaydederim nede olsa arabul bulamayınca altta google un snuçlarını gösteriyor:)

H

hibrahim

Misafir
akreplist tavsiyen için saol.. aslında bende ilk aşamada öyle düşündüm heryere kaydediyim. ama daha sonra dan sitenin ticari bir şirket olduğu aklıma geldi. bildiğin şirket:) o yuzden öyle gelişi güzel yerlere kaydetmek istemiyorum. belli bir yere gelmiş reklam veren değil reklam alan sitelere koymak istiyorum bu illa ücretsiz olcakdiye bir şey yok belli bir ücret karşılığı kaydedebilirim.. teşekkürler..

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Internette şöyle bi haber okudum istersen bak
Dünyanın en yaygın arama motoru Google'a Türkiye'den bir rakip geliyor.
InfoGrup internet hizmetleri tarafından 11 ay süren bir yazılım çalışması sonucu hazırlanan InfoGros adlı arama motoru, tamamen yerli çabalarla geliştirildi. Şirketin yöneticisi Nuri Gülöz, kısıtlı bir bütçe ile hayata geçirdikleri arama motoruyla ilgili iddialı konuşuyor.
http://www.infogros.com/

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herzaman yerli malı yurdun malı mantiği iyidir. Fakat bu sitenin Google'a rakip olabilmesi hayalden öteye gidemez... En azından şimdilik :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.