İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SivasNetwork Mu Yoksa Guzel.Net.tr Mi ?

bay_okan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi sizce hangisi ?

ben şöyle düşünüyorum güzel.net.tr nin resellerde uyguladıgı trafik çok ama çok az
Sivasnetwork ise baya veriyor yani sıkıntı durumu olmaz gibi

gönlüm güzel diyor aklım sivas :) sizce hangisi

T

Tns

Misafir
İkisi De Bu Sektörde İsim Yapmış Kaliteli Firmalar İhtiyacınız Olan Paket Kimde İse Onu Tercih Edin

ilksoru

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel hosting artıları
server litespeed sayesinde gayet hızlı çalışıyor.
aşırı güvenlik önlemlerine sahip (bu bir eksi)
uygun fiyatlı

güzel hostingin eksileri

1- destek konularında fazla yardımcı olmamıyorlar. birçok php eklentisini kapatmışmılar açtırmak istediğinizde malesef açamayız diyorlar ve yazılımlara destek vermiyoruz gibi cümle kullanıyorlar.

2- server güvenli mod açık. diyebilirsiniz güzel bişey diye ama kendi sitenizi dahi kullanırken kendi ip iniz dahi banlanıyor. server cpaneline dahi ulaşamıyorsunuz. benim her girişmimde kendi siteme birkaç kez her seferinde banlanıyorum. güzel hosta başvurduğumda ise modeminizi kapatıp açın ip adresinizi değiştirin şeklinde geçiştiriliyorum.

3- server seo destegi malesef banlamadan dolayı hiçbir işe yaramıyor. belli başlı arama motorları indexleme yaparken malesef güvenli mod eklentisi yüzünden banlanıyorlar ve siteniz dünyadan soyutlanıyor. arama motorlarında sitenizi eklediğiniz giriş sayfası hariç diğer sayfalarınız indexlenmiyor. güzel bir hostingim olsun diye sadece webde alana sahip oluyorsunuz.

4- yandex arama motorlarını desteklemiyor 100% yandexbot banlanmıştır

5- bing arama motorlarını desteklemiyor 100% bingbot banlanmıştır
ve dahası..
Bu sebeplerde Guzel.Net.tr kesinlikle önermiyorum hosting firmamı bende değitireceğim

SivasNetwork kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
Ama şuana kadar kullandığım ilk türk host firması güzel hostan menmun değilim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.