İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce dogru mu yaptım?

tembelyarasa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba
2 ay bildirgeçte yazılar yazdım hala daha yazacağım bildigec i de seviyorum
fakat kendime ait bir sitem olsun istiyordum ben de
http://temebelyarasa.com u kurdum bildirgeçteyken yazdıgım yazı başına para kazanıyordum şimdi bloguma adsense ekledim blogum yeni olduğu için bir kaznaç elde edemedim 0.30$ dışında sizce bu site kendi maliyetini karşılar mı(yıllık 60tl)
bana çok zor gibi geliyor ama bir yandan da kendi sitem olsun ilgileneyim istiyorum.
para için uğraşmıyorum ama severek yaptığım bir işten para kazanmak ayrı oluyor :)

teşekkürler/saygılarımla

linksiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Özgün içerikten tabi kazanırsın.Makale yazısı + link + reklam alırsın açığı kapatırsın..

Ayrıca yıllık 60 demişsiniz host + domain içi pahalı almışınız. 25 + 30 tl ye rahat bulursunuz..

tembelyarasa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkür ederim blogumdaki yazıların hepsi bana ait.

sence link almaya ne zaman başlayayım 1 ay sonra uygun bence.

linksiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Makale link + profil link + blog backlink alıp siteni iyi yere getirmek istiyorsan şimdiden biraz biraz al.

Eğer para kazanmak istiyorsan, başkalarından link alıcam diyorsan siten en az pr3 olması lazım.

Reklam alıcam diyorsan siten en az 3 k kişi gelmesi lazım..

Makale yazıları alıcam diyorsan sitenin pr2 ve alexa değeri iyi olması gerekir..

tembelyarasa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
henüz bir şey satın almayı düşünüyorum :)
ama ziyaretçi sayımı arttırmaya çalışmalıyım
umarım güzel olacak

teşekkürler/saygılarımla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.