İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce EmiR34 'den Mod Olur mu ?

Sizce EmiR34 'den Mod Olur mu ?

• Evet

Kullanılan: 4 21.1%
  • Kararsızım

Kullanılan: 2 10.5%
  • Hayır

Kullanılan: 13 68.4%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

Compni

Misafir
Açtığınız konunun bir yere yetişmesi gerekiyor,konu iyice saçmaladı...

Açık konuşayım bu konuyu kilitleyemezsiniz konu bana ait buyurun geyikhane'ye taşıyın FAKAT ben istemedikten sonra kilitlenemez! böyle bir hakkım var.

HER NEYSE BEYLER KİMSE YAZMASIN DAHA KONU KİLİTLENİR BİRAZDAN RAPORLADIM!

C

Compni

Misafir
HER NEYSE BEYLER KİMSE YAZMASIN DAHA KONU KİLİTLENİR BİRAZDAN raporladım!

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Şöyle mesaj yazan biri mod mod olamaz. Sitede mantık çerçevesi içinde yazanlar var onlar modluğa daha uygun. Mesela ben, ben, ben, ben vs.. Gerçi ben mod olmam tabi parasına göre fikrim değişebilir.

Adam doğru söylemiş.Adsense para birikti diye ban attığı olmuştur.Ne var bunda çoğu kişide söylüyor zaten bunu.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Adam doğru söylemiş.Adsense para birikti diye ban attığı olmuştur.Ne var bunda çoğu kişide söylüyor zaten bunu.

Doğru söylediği falan yok yalan söylüyor yalan ulen.:D Para birikti diye banlama yok o milletin banlanınca kendini aklamak için uydurduğu klasik yalanlardan. Dünyada 250 milyar kişi alıyor para birikince banmı olur saçmalamaya gerek yok adam sallamış. Onu mod yaparlarsa site kirlenir. Mantıksız konuşanları mod değil tuvalete kapat bile yapmamak lazım yoksa önümüze daha çok mal çıkar.

T

trgy

Misafir
Bahsettiğiniz arkadaştan önce olması gereken o kadar çok insan var ki sırada. Baya bir yol alması gerek. İyinet'te 2004 ten beri dolanan emeği olanlar var yani bi 3-4 yıl sonra belki. :)

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
İyinet yetkilisi olacak bir kişide aranan öncelikli şart; Türkçe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5