İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce hangisi olmalı?

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Dostum kesinlikle internetten alma, resimler çok yanıltıcı olabiliyor.
Amcasının kızını al ve o beğensin.
Beyaz altını şiddetle tavsiye ederim, çok yakışıyor bayanlara.
Ben yüzük değilde isminin yazılı olduğu bir kolye almıştım senemizi kutlamak için, hem çok beğendi, hemde çok yakıştı.
Bu arada direk yüzük kutusunu paket yaptırıp verme. :)
Yaşı kadar gül buketi arasına güzelce koy paketi, güzel bir kartla kapat üzerini.
Normalde vereceği sevinç tepkisi x2 diyorum sana. :)

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
@NeFuSa

yok internetten baktım sadece onlara,ama vazgeçtim amcasının kızı biliyo onu bebeklikden beri beraberler,.biliyordur zevkini ona aldırıcam :)

gül buketi harika fikir :) onuda sorayım bi :)

tepkisini yazarım yine :)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
@peep, o zaman seni direk Bülent Ersoy'la evlendirelim, dünyada hiçkimse bekar kalmasın :D

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
@peep

haha :p

--

baktık bugün,2,3 tane var,pazartesi günü bitanesini alıcaz,bakalım hayırlı olsun artık :)

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
çarşamba günü akrabasının düğünü vardı akşam,ayrıca kandildi pek birşey yapamadık,ama perşembe yaptık...

gittim evden aldım çarşamba öğlen civarı(acayip heyecanla bekliyormuş :) ) , güzel bir yer var sessiz sakin oraya gittik. orada verdim pırlantayı :)

anlatsam,anlatamıcam.bazı durumlar vardır anlatılmaz yaşanır,inşaAllah böyle bir hediye verirsiniz sözlünüze,eşinize.o zaman anlatılmaz yaşanır diyor insan,hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama böyle hediyeler,etkiliyor,güven bağlarını kopmuyacak hale getiriyor,karşındaki kişiye büyük bir hediye alarak ona değerinin ne kadar sonsuz ve ulaşılmıyacak olduğu gösteriliyor,yani bir çok sebep,

normal bir hediyede olsa çok çok sevinirdi ama sevdiğiniz insana böyle hediyeler alarak onun sevincini gördüğünüzde insanın içi fena oluyor perşembede hanfendiyi akşam yemeğine çıkardık tam oldu :) .

utandırdı beni zaten :) düğün olduğu yere götürdüm , düğün olduğu yerin az ilerisine bıraktım , şimdi uğramıyayım diye . daha kimse gelmemiş babasıda yolda geliceklere bakıyormuş.

arabadan indik biz,ben uzaktan babasını gördüm,nil görmedi,çok az ilerledi döndü bana baktı,koşarak geldi atladı boynuma :)

bende babasını gördüğüm için,hayatım babanı gördüm buraya doğru bakıyo olabilir dedim,baksın yaa dedi ( bu ''ya'' kelimesini öyle bi uzattıki :) )

bende olmaz canım,hadi konuşuruz dedim bekletme sen dedim,iyi pis şey tamam dedi :)

böyle geçti işte :) inşaAllah sizde alın çok hoş bir durum,tekrar sağolun arkadaşlar hepinize teşekkür ederim eyvaAllah :);)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.