İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce Kural ihlali olurmu

fugitive

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ben bir program yaptım online tv-radyo uygulaması programda türk kanalların yanı sıra bir çok yabancı kanalda bulunuyor neyse konu o değil programda üst tarafta adsense koysam sorun olurmu sizce ,ne diyorsunuz programdan ekran görüntüsü vereyim ne demek istediğimi anlayacaksınız..

17vo1.jpg

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Web sitesi olmayan herhangi bir yerde (yazilim icinde) AdSense yayinlamak kurallara aykiri.

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende sanmıyorum. Herhangi kusurlu bir şey yok.

gerçi (hdogan ın yazısını okuduktan sonra düşündümde) programda içeriği neye göre algılayacak ki?

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
dedigini (web adresinden cagirmak) onu ilk AdSense ciktiginda yuzlerce kisi dusunmustur. Fakat AdSense ToS okunursa acikca belirtmisler. Web sayfasinin tanimini kesin bir sekilde yapmislar. Eger dedigin gibi olsaydi su anda yuzlerde yazilim bu sekilde kullanirdi. Bu tur birsey icin merak edip kurallari okumustum, ne yazikki yasaklanmis.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5