İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sizce neden

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Kardesinin sorusuna cevap verir misin agabey. Iki ayri topikten sana ait mesajlar asagida:

Sen Kimsinki Ben Senden Sunucu Alayım Sölesene.Sunucu Aldığım Yerler Belli.Senden Sunucu Aldığımı Hatırlamıyorum Benim VPS Sunucularla İşim Olmaz Koçum.Ben Sunucuyu Anatolihosting ve Host Merkezi Aracılığıyla Yurt Dışından Alıyorum 1 Yıldr Kapanmayan Firma Senin Yazdıklarınla Kapanmaz Burda 30 $ Kendini Küçük Düşürmen Ben Oyle Biliyorumki Koskoca Cesur.Net Yakışmadı Sana

cesur.net tavsiyem

Bir de kardesin olarak bana servis sagladigin meshur sunucunda bir adet test hesabi acabilir misin, bu kadar guveniyor musun

S

Surkent

Misafir
Cesur.Net İle Aramızdaki Sorun Çözüldü.

Bundan Sonra Firmamla İlgili yorumlara Cevap Yazmayacam. Gittikçe Büyüyen Firmaya Yakışmaz Yorumlarda Yazı Yazmak Sorusu Olan Varsa Şirket telefonumuzdan arayıp Sorularına Cevap Alabilirler...

Allaha Emanet olun.

Kaan AKSU

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Sorun cozulebilir, sen "kocum ben senden almadim" demissin. Sorun vardi cozuldu bu bizi ilgilendirmez, yalan dolan konusup siritiyorsun sonra.. Guvenmiyorsan fazla bol keseden sacma, cevap veremeyeceksen tartismaya girme, her sikistiginda buyuk firmaya telefon acin diyeceksen foruma yazi yazma. Biz kendi kendimize emanet olabiliriz, ama sen hakikaten Allah'a emanet ol, basi bos kalinca pek hayirli olmuyor. Sana gereginden fazla zaman ayirdik ama kafa pek basmadi. Saglik olsun

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu ile alakası yok ancak bu surkent sayfa acilmiyo sanirim acayip merak ettim bu yorumlari okuyunca... %100 uptime a fln laf ettigim yok belki kendi web sayfanizi farkli bir yerde host ediyorsunuzdur...

iyi kazanclar :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.