İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce reklam kampanyası nasıl olsun?

buark9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
merhaba iyinet üyeleri. iyinet kullanıcılarına özel reklam kampanyalarım olmuştu ve ilgi de görmüştü sizce yeni reklam kampanyası nasıl olmalı görüşlerinizi öğrenmek istiyorum

site:www.programcii.com
hit: günlük 1k+
pr: 1
üye sayısı: 1815
açılış tarihi: 17 nisan 2011

reklam kampanyası nasıl olsun görüşlerinizi söylerseniz sevinirim :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
bilmiyorum yaptın mı ama reklamlarını bölüm olarak alabilirsin, mesela senin sitene benzer içerikteki siteyi forumun bir bölümüymüş gibi gösterebilirsin
mesela
KATEGORİ
*Portable programlar
bu isime dış link verirsin
anlatabilmişimdir umarım
not: verdiğin adres bozuk

buark9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
bilmiyorum yaptın mı ama reklamlarını bölüm olarak alabilirsin, mesela senin sitene benzer içerikteki siteyi forumun bir bölümüymüş gibi gösterebilirsin
mesela
KATEGORİ
*Portable programlar
bu isime dış link verirsin
anlatabilmişimdir umarım
not: verdiğin adres bozuk

teşekkürler uyarınız için link düzeltildi. dış link konusunu hiç düşünmemiştim olabilir :) banner reklam zaten alıyorum peki iyinet kullanıcılarına özel fiyatları nasıl yapıyım 1 aylık fiyatları :) diğer kampanyalarım ilgi görmüştü bunu da sizlere soruyum istedim

kimbuadam

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Burdaki herkes Kendi Çapasıyla Birşeyler Yapmaya Çalışıyor Yani Reklamlara Verecek Büyük Bütçelerinin Olmayacağını Tahmin Ediyorum Normalde Belirlediğin Fiyatın En Az %40 Altında Fiyat Vermen Gerekir Diye Düşünüyorum

buark9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
zaten büyük fiyatlar değil önceki reklam alan arkadaşlara da uygun fiyatla vermiştim ama sizce aylık ne kadar olmalı onu öğrenmek istiyorum :)

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bu Uploading Banneri Gibi Olabilir...
Uploading Yazısına Senin Logon
Safe Yerine Güvenilir
Simple Yerine Hızlı
Secure Yerine Full Program Olabilir...

buark9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Bu Uploading Banneri Gibi Olabilir...
Uploading Yazısına Senin Logon
Safe Yerine Güvenilir
Simple Yerine Hızlı
Secure Yerine Full Program Olabilir...

teşekkür ederim yalnız konu başka yerlere gitti :) yeni reklam kampanyası nasıl olsun diyorum yani programcii.com a reklam verecek iyinet üyeleri için reklam kampanyası nasıl olsun fiyat nasıl olsun vs bu yönde görüşlerinizi bilmek isterim :)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Hocam kızcaksın belki ama, şuan için sana en iyi tavsiye hitini arttırman olabilir.

buark9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Hocam kızcaksın belki ama, şuan için sana en iyi tavsiye hitini arttırman olabilir.

yok hocam niye kızıyım :) ama site zaten 5 aylık ve şu an hitimiz günlük tekil 1000+ ve pr1 ayrıca 1907 üye var sürekli artıyor. ayrıca 2 yazar 1 moderatör 3 süper modumuz var inşallah hitimizi daha da artıracağız :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.