İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce Sorun Ne?

T

TrueLies

Misafir
Arkadaşlar benim resellerdeki sitelere izmirdeki adam girebilirken istanbuldaki adam giemi bursdaki ada girerken antepteki giremiyo bu sürekli yer değişip duruyor? sizce neden böyle bir durum oluşmuş olabilir?

A

Alexis2

Misafir
muhtemelen, fdc bünyesindeki bir web sitesidir :) bu sorunu fdc'den acilen koparak halledebilirsin..

T

TrueLies

Misafir
Alexis' Alıntı:
muhtemelen, fdc bünyesindeki bir web sitesidir :) bu sorunu fdc'den acilen koparak halledebilirsin..

ewet tam dediğin gibi verdiğin parayamı yanarsın yoksa sitelerin kapalı kalmasına mı

A

Alexis2

Misafir
networklarina uzun zamandır saldırı alıyorlar, yapılan acıklamalar olumlu lakin 1 ay süren sorun düzelmez diye düsünüyorum.. en iyisi almanya gel sana bir makina vereyim resel fiyatına sende mutlu ol sitelerinde :) msn : [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5