İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizde Eğitime Destek Olmak İster misiniz?

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkesçe malum olduğu üzere teknoloji çağında yaşıyoruz. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da teknolojiden fazlasıyla yararlanabilme olanağı bulunmaktadır. Ancak bunun da maddi olanaklara ihtiyaç bulunmaktadır.
Ali Cevat Özyurt İlköğretim Okulu 6/B sınıfı öğretmeni olarak öğrencilerimin daha iyi eğitim almalarının yollarından birinin teknolojiden yararlanmak olduğunu bütün öğretmenlerin bildiği gibi biliyorum. Ancak maalesef bu teknolojinin sınıfa alınması için gereken maddi ihtiyaç, velilerimden alabileceğim yardımların boyunu geçmektedir.
Maddi yetersizliğin nasıl ortadan kaldırılabileceğinin yollarını ararken bir web sitesi kurarak reklam alıp gereken paranın bir bölümünü toplayabileceğimi düşündüm. Siz değerli yardımsever ziyaretçilerimizin bizlere destek olmasını önemle rica ediyoruz.

Nasıl Destek Olabilirsiniz?

www.egitimedestekol.com

Sitemizden her bir kareyi 5 YTL karşılığında alabilir ve bizlere destek olabilirsiniz.

Nasıl Alacaksınız Kareleri

Aşağıdaki hesabımıza (Sınıf annemizin hesabıdır) kaç kutu almak istiyorsanız yatırıp, [email protected] adresine hesap bilgilerinizi ve ne kadar yatırdığınızı belirten ve ayrıca sitede yer almasını istediğiniz resmi ve diğer bilgileri bize msn den (mail adresimizle aynıdır) ya da mail adresimize göndermeniz yeterlidir.

Hesap bilgileri

Banka: Türkiye İş Bankası
Hesap adı: Konuç Zekiye (Sınıf annemiz)
Hesap no: 11930398749
Şube: İstanbul/ Sultançiftliği

İletişim: [email protected]

Sınıfa alınması planlananlar:

1 Adet Bilgisayar
1 Adet Projeksiyon
1 Adet Akıllı tahta

Ayrıca, gerekli para toplanırsa öğrencilere dolap yaptırılacaktır.

Not: Sitemiz en az 2 yıl yayında kalacaktır(Açılış tarihi, 14.02.2008'dir)

Rica: Web tasarımdan pek anlamamaktayız. Sitemizi bir arkadaşımıza rica ile kurdurttuk. Bu nedenle sitemizdeki ingilizce olan kelimelerden dolayı özür dileriz.

Hafta içi 07-16:00 arası okulda olduğumuzdan bu saatlerde iletişimde zorluk çekilebilir. Anlayışınız için teşekkürler.

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Rica: Web tasarımdan pek anlamamaktayız. Sitemizi bir arkadaşımıza rica ile kurdurttuk. Bu nedenle sitemizdeki ingilizce olan kelimelerden dolayı özür dileriz.

İngilizce olan yerleri de düzeltebilirim fakat bu akşam seyehate çıkacağım 4 gün seyehatte olacağım. Döndüğümde çeviriler ile ilgilenebilirim. Zaten kurulumuda ben yapmıştım :) İnş. istediğiniz şeyleri alabilirsiniz...

Diğer o bilmem kaç "K" bu ay gelecek diyenlerde artık gereğini yaparlar sanırım..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.