İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SkaLinks Directory

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Demo : http://www.skalinks.com/dir

Download : http://www.skalinks.com/download.php

SkaLinks Directory gerçekten kaliteli bir directory scripti ortaya çıkarmış ayrıca sitelerin PR değerlerinide gösteriyor acaba kurulumu hakkında bilgi olan varmı ?

kurulumda şöyle bir hata alıyorum

Kod:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'geceninr_toplist' (1) in /home/geceninr/public_html/siteler/install/index.php on line 113

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/geceninr/public_html/siteler/install/index.php on line 115

Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/geceninr/public_html/siteler/install/index.php on line 117

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/geceninr/public_html/siteler/install/index.php on line 124
Could not select database geceninr_toplist: Unknown MySQL server host 'geceninr_toplist' (1)

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteler bu klasöerün chmod 777 yaptın mı?
script_root_directory (for example: /my/home/dir/ )
cache directory ( for example: /my/home/dir/cache/ )
compile directory ( for example: /my/home/dir/compile/ )
db backup folder ( for example: /my/home/dir/admin/db_backup/ )
.htaccess file (for example: /my/home/dir/.htaccess )
tabi bunlarıda ben şimdi kurdum tıkır tıkır çalışıyo ama Türkçe karakter sorunu var onunla uğraşıyorum

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
theersin' Alıntı:
@Pcqopat.Com yaptım @OnurSqL veritabanı var.

Could not select database geceninr_toplist: Unknown MySQL server host 'geceninr_toplist' (1)

kesinlikle veritabanı kullanıcısını yazarken hata yapmışsın.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kurmaya başlamadan önce veritabanını ve veritabanı kullanıcı bilgilerini hazırlamalısınız. Kurulum aşamasında bu bilgiler istenecektir.

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
OnurSqL' Alıntı:

kesinlikle veritabanı kullanıcısını yazarken hata yapmışsın.

allh allah 50 kere denedim olmadı dosyaları yeniden atıyım tekrar.

zbahadir' Alıntı:
Kurmaya başlamadan önce veritabanını ve veritabanı kullanıcı bilgilerini hazırlamalısınız. Kurulum aşamasında bu bilgiler istenecektir.

biliyorum herşey tekrar konrol edicem.

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Unutmadan scriptin kurulum dosyasında bazı dosyaların chmod ayarlarının 0777 olması lazım diyor. Dosyaları upload ettikten sonra ana dizinde dahil(public_html) chmod 0777 yap çünkü buraya bazı dosyalar oluşturulacak kurulum anında.

Kurulum bittiğinde dosyaların chmod ayarlarını eski durumuna getirmeyi unutmayın.

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben kurdum.
Yaptıklarımı sırayla yazayım db oluşturdum kullanıcıyı ayarladım mysql hazır oldu.
Sonra publick_html içine bir klasör açtım içine hepsini attım.Sonra bu yeni açtığım klasörün chmod 777 yaptım.

Dosyaları attım bitince
script_root_directory (for example: /my/home/dir/ )
cache directory ( for example: /my/home/dir/cache/ )
compile directory ( for example: /my/home/dir/compile/ )
db backup folder ( for example: /my/home/dir/admin/db_backup/ )
.htaccess file (for example: /my/home/dir/.htaccess )
Buradakileri de chmod 777 yaptım.
Sonra www.pcqopat.com/klasör/install tıkladım gerekli alanları doldurdum.

$_mysql_username "mysql kullanıcı adı"
$_mysql_userpwd "mysql kullanıcı şifresi"
$_mysql_host "localhost" yazdım
$_mysql_dbname "database ismi" sonrada sorunsuz kuruldu.

Dosya izinlerine iyi bak çünkü ben yukarıda dediğim klasörleri 777 yaptım ama yeni yaratıığım klasörü 777 yapmamıştım yine sorun çıkmıştı.
İzin ayarlarına dikkat et

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bu scripti en kurdum. kurduktan sonra hemen admin paneli geliyor.admin şifresini falan ayarlayamadım .settings bölümüne girince admin kullanıucısından çıkıyor...ee benim şifrem ne?yoksa bu script ücretli mi?

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olmadı.kuran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.enteresan bir script

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5