İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Skilljam.com

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaşlar ben bu siteye üyeyim ve simdi orda 17 dolar yaptım ve paralı üye olucam yalnız bir sorunum var acaba burdaki paramı nasıl geri alabilicem kredi kartımla depoziti yatırıp paralı üye olabiliyorum onu anladım yalnız paramı cekerken onlar benim kredi kartımamı para yatırıcaklar onu anlıyamadım.Paralı üyeler nasıl paralarını ordan alıyorlar bi paypal var baska yolu var mı acaba???? :confused:

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer para yatırırsan yükselttiğin bonus paraların jampoints oluyor. Yani puana dönüşüyor. Kazanmak ise nerede ise imkansız hale geliyor. Çünkü oynadıkça puanlamadan dolayı seni profesyonellerle oynatıyor. Ben çok uğraştım ama zor... Tavsiye etmem...

Benim tek avantajım aşağıdaki siteye üye olduktan sonra skilljam'a üye olmam. Para yatırdıkça aşağıdaki hesabıma bonus yatıyor.
Referal linkim: http://www.inboxdollars.com/?r=sepya

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.