Smf deki Tek Sorunum

mavilens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Tek Bir Problemim var onu çözemedim
şimdi

sitede konu açıyorum ancak konu açılırken çok bekliyor hemde açıldıktan sonra Seodan Kaynaklandığını düşündüğüm Bir Proplemden Dolayı yeniden yönlendirken doğru url ye yönlenmiyor ve sayfa görüntülenmiyor çıkıyor..

Kontrol Etmek İçin : Kullanıcı Adı : Konya Şifre : 123456

Bir Konu Açın deneme adı altında hem açılırkenki yavaşlık hemde açıldıktan sonraki yanlış yere yönlenmesini daha açık anlayabilirsiniz..

http://www.konyaselcuk.com/forum/

Bu Problemi Nasıl Çözebilirim...

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
SMF hakkında bilgim çok yok fakat index.php?board=1.0 'daki koyu kısım eklenince sayfaya gidemiyor.. SEO filan yapılırken post.php tipindeki dosyadaki değişikliklerin yapılmamış olması olası. Veya fonksiyon herhangi bir include içinde çağırılıyorsa sorun orda da olabilir. SEO kurulumunda tüm değişikliklerin yapıldığına emin olun..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5