İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Smf Forum | 23.871 Üye 18.680 Konu

SeRSeRi_HaYaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İstenen minimum fiyat: 60
Sitenin açılış tarihi: Daha Önce AçıLmıştı Db Yi YükLeyip Dün Gece Yeniden Açtım
Kategori, sitenin içeriği nedir: GeneL Forum
Günlük hit sayısı, kaynak link: ----
Hosting dahilmidir: Hayır .
Banlı olduğu sponsor varmı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı:Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı : Yok

Site adresi: WwW.ForumPLaza.Org
Satma nedeni : iLgiLenemiyorum , Başka ProjeLerim Var.
Üyesi varsa üye sayısı : 23.868
Satış sonlanma tarihi : Yok

ELimde OLan Db Yi YükLeyip Tekrar Kurdum 2 Gün Önce Biri ALmak İstedi OnLa İrtibata Geçtim Fakat Ücreti Yatırmadığı İçin Satmadım Ona.

23.871. Üyesi Vardır.ÜyeLere MaiL Göndererek BiLe Hit Kazanabilirsiniz.
0'dan BaşLamadansa BöyLe Bir Forumdan Dewam Etme Daha İyidir.
Db Biraz Eskidir LinkLerin Birazı Kırık OLabilir Ve Bu Yüzden Yüksek Bir Fiyat İstemiyorum Zaten.Dediğim Gibi ÜyeLere MaiL Göndererek BiLe Hit KazanıLabiLir. 23.000 MaiL ALmış Gibi OLuyorsunuz.Forumda 18680 Konu Ve 91587 Msj Vardır.Kırık LinkLer Vardır Biraz OnLarı TemizLeyip İstediğiniz Gibi KuLlLabilirsiniz.
Domain İsimtesciLde Host Bnm ReseLLerimden Hostu Vermeceğim Siteyi Taşımanız İşin Size 1 Hafta Vereceğim Taşırsınız

60 YtLye BaşLatıyorum Gece : 02.30 'a Kadar En Yüksek TekLifi Verende KaLır.Ben Bukadar Veririm Diyende BeLirtsin Lütfen.Satamassam DüzenLeyip Ben KuLLancam..

plesk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
marezde dağıtılan bir db ile site yapıp satmak ne kadar mantıklı acaba ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.