İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Smf Gölge Theme [ücretli]

sempatura

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Temanın Özellikleri...

*0 xhtml hatası
*Pop Up üyü girişi ve üye olma...
*Admin panelinden eklenmeli dost siteler paket olarakta mevcut
*Mod şeklinde hazırlanmış top-10
*Hızlı uye olma js ıle tasarlınmıs pop up paket halınde...
*İstğe baglı ben yınede koydum acılır menü orayı istemedıgınız takdir silinebilir...
*Katagorilerde son mesaj ları konu başlıgının hemen altına yerlestırıldı.
*Hızlı cevap bölümü resimde göreceksiniz...
*İstatistikler bolumu düzenlendi sıraya konuldu...
*Temaya özel lightbox resim efekti... Konulara eklenen fotoların boyut olarak yuksek oluyor... bunun boyutlarını düşürüp tıkladıgın zaman pop up olarak acılması... paket olarak hazırlandı...

Daha fazla eklenti kullanmak ıstemedım... Eğer istediğiniz herhangı bır eklenti mod oldugunda söylemeniz yeterli en fazla 10 tane mod temaya uygun paket haline getirililp verılecek...

Temaya biçtiğim değer eğer tek sende olsun istiyor isen 25 Ytl bende başka herkes kullanabilir dıyor iseniz 15 ytl ile ücretlendirilmekterdir... ödeme kontur olarak gerçekleştirilecektir... Postana banka uğraşmak uğraştırmak ıstemıyorum... verdığim tele pm gerekli ücret ödendikten sonra tema tarafınıza iletilecektir...

Daha fazla uzatmadan temaya ait görüntüleri vereyim sizlere... Demo site şimdilik yok...

Genel görünün Resim:

genelgorunum.png

Üye Giriş Paneli:
popupyegirii.png

Üye Kayıt paneli:

popupuyekaytolma.png

Top 10 ustte:

forumistatistkler.png

Dost siteler alanı forum istatitikleri... ve copright bolumu

dostsiyelerfoterbolumuv.png

hizlicevapalan.png

lightBox eklentisi... mesaj içerisindeki resimler kucuk tıklayınca buyuyor...

lightboxeklentisi.png

Ödeme işleminde sonra temayı kullandıgınızda varsa kusurları tarafıma ıletmeniz takdirde duzenlenıp tekrar verılecektir...

Alıcı arkadaşların pm ile bana ulaşabilirler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.