İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

smf hakkında bir soru

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Merhablar
ben forum sitesi açıyorum.Fakat smf hiç denemedim.Bilenler varsa bir soru sormak istoyurm.
bu smf de mod panelleri falan var değil mi yani bir fark yok vbulletinden. ?

konuralpd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Soru: Paket (Mod) Nedir?
Cevap: Forum dosyalarınızda değişiklik yapılarak forumunuza yeni özelliklerin eklenmesini sağlayan eklentilerdir.

Soru: Paket (Mod) Nasıl Kurulur?
Cevap:
Öncelikle Forumumuzun Yönetici(Admin)Paneline Giriyoruz.
Sonra Forum Kontrolleri Başlığı Altındaki Paketler yazısına tıklıyoruz.

68973504nx7.jpg

Sonra Karşımıza Paket Yönetimi Başlığı Alntında;
Mevcut Paketler|Paket Yükle|Yüklü Paketler|Seçenekler
Kısımları Vardır.Biz Bunlardan Paket Yükle Seçeneğini Seçeceğiz.

20626697pq8.jpg

Sonra Altta Paket Yükle Başlığpı Alntında Paketi Yükle Kısmnda Gözat Butonuna Tıklayıp Paketimizi Seçeceğiz.
Çom Önemli Not:Yükleyeceğimiz Paket Kesinlikle Zip dosyası halinde olamalıdır.Dosyayı Dışarıya çıkarmadan yükleyeceğiz.

37044768vv8.jpg

Mod.umuzu yükledikten sonra paketler bölümünde mevcut paketler başlığı altında paketin isminin karşısındaki Uygula Kısmına Tıklamalısınız yoksa modunuz aktif olmaz.

ALINTIDIR...

mb.js

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
mybb yi öneririm... vb gibi lisanslı bir yazılım değil kolay kullanılıyor.. ve vbye çok benziyor...

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
vbulletin kullandım. smf denemek istiyorum.
yorumlar için teşekkürler.admin panel için herhangibir kuruluma lüzum yok diye düşünüyorum :p

AkvaryumZevki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
SMF Tavsiye ederim.

MyBB'de iyi ama genel anlamda yeterli Destek siteleri mevcut değil. Yani sorun yaşadığınız kendi halinize kalıp çözmekle meşgul kalıyorsunuz :)

5-6 tane MyBB destek forumuna üyeyim, en iyisi sorduğunuz soruya 36 saat sonra cevap veriyor :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.