ana sayfadan kayıt ola tıkladım. Numarayı gırdim sms gelmedı
Sms otomatik olarak ulaşmamışsa:
1. Telefonunuz kapalı veya kapsama alanı dışında olabilir.
2. Gönderi işleminin üzerinden birkaç dakika geçmemiş olabilir (normalde saniyeler içinde ulaşır)
3. Hattınız Ulaştırma Bakanlığı'nda kayıtlı olmayabilir (TC kimlik no doğrulaması yapılmamıştır.) Bu durumda elle gönderiyi beklemelisiniz.
Eğer ekranda bir hata görmemenize rağmen sms'iniz ulaşmamışsa numaranıza yönetici tarafından özel bir numaradan tekrar sms gönderiliyor. Yine de ulaşmamışsa mutlaka kapalı veya yanlış bir numara girmişsinizdir.
nasıl yani şimdi tel nomuzu girdiğimizde bizim tckimliğimize falan ulaşabiliyor musunuz?
Güzel olmuş iyinetin facebook gurubuda var bitane zamanında kurmuşum admin isterse devrediyim 36 üyesi var şimdilik![]()
Dediğinizi anlamadım desemX bir yabancı forumda cep telefonuma mesaj gelmişti ve üyelik derecemin yüzdesi artmıştı vs vs... Hayalet üye olmamalı.. Site farkını korumalı...
Siteye üye olmak çok kolay olmamalı.. Hadi üye olduk diyelim... Üye olsakta, üyeliğimiz hayalet üyelik olmamalı...Dediğinizi anlamadım desem![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.