Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet guncellenmıs fakat ingilizce FAQ için yanı Turkce SSS de hala gozukmuyor.
Bunun dısında daha kabul ettıklerı bır Turkce sıte gormedım ben, hepsini Site Turunu kriter gostererek kabul etmıyorlar.
daha onceden accountum oldugu icin ben turkce sitelerime direkt kodu koydum ve basladim kazanmaya.sizde acin bir yabanci site ordan onay alin sonra turkce sitelerine de koyun
arkadaslar bu google mılletten bı ton para calıoo benım tam 5 kere banladı yaklasık 800 dolara yakın param kaldı ıcerde neymıs bı kısı cok tıklamıs zaten cok tıklaıdmı hesaba para gecmıoo ama bunlar para calma yolları
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5