İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ŞOK Kampanya .!

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Turkeywebnet' Alıntı:
ne diyim iyi mok yedin öyleyse :D adama bak ya iyi bisey yapmis gibi konusuyo.

Ne zaman lavukluktan kurtuluruz: Baskasinin isine burnumuzu sokmadigimiz zaman ..demis atalarimiz unutma.

ooof offf gelde kendine hakim ol..

BeetLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2005-10-07 tarihinde Natro üzerinden kayıtlanmış domain ile "BİLİŞİM" hizmeti veriliyor yada ole sanılıyor galiba. artı whoisde dikkatimi çeken cumle "Turk-Bilisim Bilisim Ve İnteret Hizmetleri" . nette tavuk cok elbet dusurursun birilerini ama yeri burasi diil emin ol! hayırlı işler

T

Turkish

Misafir
Arkadaşlar Kusura Bakmayın Bayram Dolayısı İle Bir Gün YOktum...

Görüyorumki herkes Hala Yeni Satış Yapan Yerleri Surkent'e Benzetiyor Ne Yalan Söylüyim Artık Sizin içinize İşlemiş Fesatlık...

Kana Zehir Karışmış Bir KEre Kolay Kolay Çıkmaz....

nomak78 sanada teşekkür ediyorum arkadaşım... Sadece Kendim için Değil Bütün Dürüst ve Düzgün iş Yapanlar Adına Teşekkür Ediyorum..
Cümleten Bayramınız Mübarek Olsun...

:D BeetLe

Sen Hiç Domain Değiştiren yer Görmedin Herhalde Değilmi...

Yada Kendini Çok Zeki Zannediyorsun...

Neyse Uzatmaya Gerek Yok Kimseye irşey İspatlamak Zorunda Değiliz... Zaten buradada Kolay kolay içi Fesat Olmayan kişi BUlmak Çok Zor...

SelametLe...

T

Turkish

Misafir
He Unutmadan Flood Olucak Ama Özür Dilerim Şimdide...

turk-bilisim.net'te iki tane domain bulabilirsiniz sadece onuda Söylüyimde SOnra Bu Nasıl Satış Falan Filan Demeyin...

Server Birden Fazla Var IP'de Birden Fazla Var Çünkü...

SelametLe...

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Turkish' Alıntı:
He Unutmadan Flood Olucak Ama Özür Dilerim Şimdide...

turk-bilisim.net'te iki tane domain bulabilirsiniz sadece onuda Söylüyimde SOnra Bu Nasıl Satış Falan Filan Demeyin...

Server Birden Fazla Var IP'de Birden Fazla Var Çünkü...

SelametLe...

Bence sen öncelikli olarak yazı karakterlerini ve noktalama işaretlerini düzeltmelisin.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
yau 2 gün foruma gelmedik neler olmuş. ben surkent olduğu için yazmadım o mesajı. her yeni hosting mesajının altına surkent olmasın yazılıyodu. bende ironi olsun diye yaptım.

nedense insanlar birbirini savunmaya bayılıyor. birilerini suçlamak istersem böyle dolandırmam şaka vs. ile. direk söylerim. o yüzden kasmayın bence bu kadar.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Turkeywebnet' Alıntı:
ne diyim iyi mok yedin öyleyse :D adama bak ya iyi bisey yapmis gibi konusuyo.

Ne zaman lavukluktan kurtuluruz: Baskasinin isine burnumuzu sokmadigimiz zaman ..demis atalarimiz unutma.

arkadaşım seviyeli ol biraz, Burası senin bildiğin ağzına geleni söyleyebildiğin forumlardan değil.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
OnurSqL' Alıntı:
daha önceki tecrübelerimizden açılan başlıklara verilen fiyatlara bakıp tahmin etmek hiçte zor olmuyor.

sendeki tecrübe yukarıda kişilerin eleştirilerinden doguyor. kendine ait bir tecrüben yok .. forumda eleştirdiginde diger firmaların bazıları gayet iyi rant yakalıyorlar.. ama senden yine geçer not alamıyorlar :)

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
tecrübenin ne derece önemli olduğunu anlatan bir nasrettin hoca fikrasında:

hoca bir gün ağaca çıkayım demiş çıkması ile ayağının üstüne düşmesi bir olmuş ve ayağı kırılmış o sırada çevresinde bulunanlar hemen etrafında toplanıp:
- "hocam sana bir hekim çağıralım"
gibi şeyler söyleyince nasrettin hoca :

-"bana hekim çağırmayın, ağaçtan düşen birini çağırın demiş.."

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Güzel.. Herkeze aynı mantıkla yaklaşman iyi degil. her kampanya yapan ( bu konuyla ilgisi yok ) surkent tarzı bir şeyler uyguluyor gibine geliyor galiba tasarımına bakarak dolandırıcı gibi yorumlar yapıyorsun ama agactan düşen biriyle görüşmüyorsun direk hekimlik yapıyorsun :). halbuki agactan düşen yok ama A firmasının agactan düşen kişisin sen B firması yapıyor kampanyayı ama sen diyorsun ki yok bu B firmasıda A firması gibi yapacaktır! komik bir dille eleştiriyorsun hemen. tabiki forumdaki cogu kişide destekliyor. tecrübe varya.. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.