İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Son dakika..TT ile sendika anlaştı :)

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sevindirici bir haber. doğru olanı yapmışlar en sonunda.

Gazetede okumuştum Malatya'da 20 gün kadar önce telkekom görevlisi kabloları keserken yakalanmış kesilen kablolar yüzüden F16lar piste iniş yapamamış Diyarbakır'a zorunlu iniş yapmış. Telekom yetkilisi hakkında vatana ihanetten dava açılmış. Gazeteyi bulursam scan ederim.

Konu buradada zaten vatan hainliği olarak değerlendirildi bende aynı fikirdeydim.
Ayrıca havalimanları dışında bir çok kamu binası ve hastanelerde büyük oranda mağdur oldu.
Hiçbir hasta kaydına ulaşamadılar ve felç yaşattılar resmen resmi kurumlara.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Telekom çalışanları zam alacak mı şimdi?
Nasıl anlaşmışlar acaba? :)

letreset

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2008 de %10 2009 da %6.5 zam aldılar.
Anlaşakları belliydi zaten. Geçen ay grevde olanlar maaşlarını alamadı. Sendika 150 şer kaat verebildi anca. Bu ay o kadarını da çıkaramayacaklardı.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Birde üste beni verselerdi seve seve giderdim yani... Başbakan kadar maaş alan bir telekom memuruna kim gitmek istemez...

Zamanında ne doktorlar ne mühendisler istedi ama biz vermedik derlerdi...

Şimdi ne telekomcular istedi, ne fiber obtik kablo kontrol gezici araçlarının plakalarına evleniyoruz, mutluyuz yazacaklardı ama vermedik diyecekler gidişat o yönde...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.