İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Son Ders: Aşk ve Üniversite

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Son zamanlarda hangi filmi izlesem diye düşünenler varsa.Sizlere tavsiyem Son Ders: Aşk ve Üniversite filmini izleyin.

Ben izledim çok beğendim,anlamlı film.Ferhan Şensoy her zamanki gibi güzel oynamış.

Filmin konusu:
Yurt dışından gelen bir Türk öğretim görevlisi üniversitedeki müfredatla sınırlı kalmaz. Bu yeni hoca iddiasızdır, “İlk dersimiz kimsenin buradan alınacak derse ihtiyacı olmadığı” diye başlar. Ancak öğrencilerin ve özellikle de bir tanesinin onu fark etmesi ile bambaşka bir dünya açılır önlerinde. Saffet Hoca’nın geçmişi ile üniversite öğrencisi Ulaş’ın hayatı garip bir şekilde kesişir.

Fragmanı:
http://www.izlesene.com/video/sinema-son-ders-ask-ve-universite/246049

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
WebmasterEvi önerin doğrulutusnda izledim. İzlenilecek bir film olmuş. Ben çok beğendim.

Paylaşmasan film dikkatimi çekmeyecekti. Teşekkür ederim...

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Fragmanın sonunda Son Ders 8 Şubat yazıyor 2008 demi çekilmiş bu flim?

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@yagmayok rica ederim.
@ByRON evet 2008 filmi.Ben 2 hafta önce izledim.Beğendim aklıma geldi yazayım dedim.Çok anlamlı film yapmışlar.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Anlamlarından en çok beğendiğim zaman kavramı oldu benim için... Diğerleri de var tabi.. :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.