İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sonunda Google'da Yasaklandı

X

Xman

Misafir
Aslında ciddi bi başlığa açıp herkesi işletecektim ama ban falan yemiyelim espri yapıcaz diye :D:D:D:D:D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Üstünde "DOSYA" yazan pembe devlet dairesi dosyalarının içinde sunulursa 2 kat etkili olur

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
İnan ki bu başlığı bile görmek beni heyecanlandırdı...

Yandaki geyik bölümüne doğru gözlerim kayana kadar hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti...

Eksi rep verme şansımız olsaydı verirdim :D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
linke baktığım için heycanlanmadım fazla :p :D

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
dedin heralde biri terörle yada benzer bir kelimeyi arattı çıkan sonuçlar yüzündende google ı banladılar diye düşündüm bir an :) penguen de eski gülerini arıyor sanırım.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
tek korkmayan benim sanırım :p

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
noluyor lan dedim bi an kendi kendime, geyikhane'de olduğunu sonra fark ettim :)

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ilk gözüme geyikhane carptı baslıgı okuduktan sonra, Geyik geyikhane mi olmuş diye düsündüm sonra başlığa güldüm :)

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Acaba biri penguen i kopyalasa dağıtsa el altından ucuza satsa ona uygulanan yaptırımla da böyle alay ederler mi ? penguen beyinlerin bayat esprileri ...

marez - korsan mp3 film ... ve dahası - kapatılan sitelerin durumu çok da mizah malzemesi veriyor değil.

X

Xman

Misafir
Acaba biri penguen i kopyalasa dağıtsa el altından ucuza satsa ona uygulanan yaptırımla da böyle alay ederler mi ? penguen beyinlerin bayat esprileri ...

marez - korsan mp3 film ... ve dahası - kapatılan sitelerin durumu çok da mizah malzemesi veriyor değil.

Resime dikkatli bakarsan buradaki mizah kapatılan siteler değil devletin yasakçılığı ile ilgili :)

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bende şaka olduğunu düşündüm hemen mause ile konuya gelip ilk kelimeleri okudum ve hemen sağa baktım..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.