Sony vaio geri çağrılıyor

0
Onaylı Üye
Üye
Sony, kablo döşeme sistemindeki bir sorun nedeniyle dünya genelinde 440 bin adet vaio modeli dizüstü bilgisayarı geri çağıracak.

Sony'den yapılan açıklamada, Mayıs 2007-Temmuz 2008 arasında üretilen modellerindeki kablo döşeme sistemindeki bir hatanın aşırı ısınmaya sebep olabileceği vurgulandı.

Şirket, bu hataya yönelik bir çok ihbar aldıklarını belirterek, bilgisayarları geri çağıracaklarını açıkladı.

0
Onaylı Üye
Üye
Vay be ..
İyi ki almamışım VAIO .. Ama alıcam :)

Teşekkürler Tiva

0
Onaylı Üye
Üye
piyasdaki güvenirliklerini sarsmak için ellerinden geleni yapıyorlar :)

0
Onaylı Üye
Üye
Xerox fotokopi makinasının, Rusya (S.S.C.B iken) ile ilgili bir hikayesi var, bilenler demek istediğimi daha iyi anlayacaktır. Benimkisi belki paranoya ama ben artık bu tarz geri çağırımların altında başka şeyler de arıyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
Xerox fotokopi makinasının, Rusya (S.S.C.B iken) ile ilgili bir hikayesi var, bilenler demek istediğimi daha iyi anlayacaktır. Benimkisi belki paranoya ama ben artık bu tarz geri çağırımların altında başka şeyler de arıyorum.

Mesela üstad ?? Ne gibi açıklarımısın biraz ??

0
Onaylı Üye
Üye
Çok yüzeysel olarak; SSCB, XEROX'dan (Fotokopinin mucidi) 1 tane fotokopi makinası kiralıyor, bu makinanın içerisine yerleştirilen bir göz vasıtası ile kopyası alınan her evrak makinada gizli bir yere de kopyalanıyor, makinanın periyodik bakımları sırasında bu bilgiler XEROX tarafına geçiriliyor.

R
rhomantic
Misafir
Büyük bir hata. İyi de nasıl geri gelecek milletin nasıl haberi olacak :)

Geri