İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru: Iyinet'in SEO'su ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Dün kategorilerde bir düzenlemeye gittik, bildiğiniz üzere. Daha da düzenlenecek birkaç bölüm var.

Diğer konularda da sırası ile çalışmalar yapıyoruz. SEO ile ilgili parlak fikirleriniz varsa onları da bekliyorum arkadaşlar :)

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Profosyonel olmuş tabiki.Başlıkta seo yazına search-engine-optimizationsu tekrar geçmiş linke.1 yıl düşünsem aklıma gelmez :DD Zaten köklü bir site olduğu için , düzgün yapılan adımlar hep + sonuçlar yaratır.

İyi bir iş çıkarmışsınız :) Diğerleri içinde kolay gelsin.

Horoz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Seo deyince. Herşeyi bir kenara bıraktım, index hızı harika. Şu başlığı açtıktan sonra - abartmıyorum - 4-5 dakika sonra benzer kelimeler ile Google üzerinde arama yaptım ve ilk sıra da açtığım başlığı buldum.

Neler yapılabilir konusunda fikrim yok ama belirtmek istedim.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
Bana kalırsa iyinetin seosu şuan iyi

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Bence hedef kelime dışında google açısından sıralamalarda yüksek olması sadece ziyaretçi kazandırır üye kazandıracağı anlamına gelmez.

Çünkü ben ve benim gibi bir çok üye googleden arama yapmıyor direk olarak forumun search.php alanını kullanarak arama yapıyor.

Bence iyinet.com tek bir hedef kelime üzerine yönelmeli ve minimum 2.sıraya kadar yükselmeli.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.