İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru?

H

halilarici

Misafir
Ben Bugün Türkiye İş Bankasına gidip hesap açtırdım.İnterAktif Bankacılığa giriş yapmam lazım şifre mi nerden alıcam ?

Bilishim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şifrenizi de banka hesabınızı açtırırken almanız gerekiyordu. Müşteri hizmetlerine bağlanarak alabilirsiniz

H

halilarici

Misafir
Para Ödemedim.Açtırdım. Hesap numaramı vereyim :D inanmıyorsan para yatırabilirsin :D

Bilishim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Vadesiz hesaplarda yaş pek aramıyorlar. Bazı bankalar istisnai durumlar dışında hesap açabiliyor.

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
Vadesiz hesaplarda yaş pek aramıyorlar. Bazı bankalar istisnai durumlar dışında hesap açabiliyor.

bu vadesiz hesap da paypal falan kullanılabiliyormu? bende açıcamda bi türlü internet alış verişi yapamıyorum. eğer oluyorsa bende açarım birtane.(bankalar hakkında pek bişey bilmiyorumda size soruyorum) :ıslık:

Bilishim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sorun tabi ki hiç sorun değil. Bu hesaplar malesef vadesiz hesaplarda PAYPAL kullanılmıyor. Yani paypalınızı vadesiz hesaplar ile onaylayamıyorsunuz. Sadece kredi kartı veya VCC ile onaylayabiliyorsunuz. VCC'den kastım sanal kredi kartı.

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
Sorun tabi ki hiç sorun değil. Bu hesaplar malesef vadesiz hesaplarda PAYPAL kullanılmıyor. Yani paypalınızı vadesiz hesaplar ile onaylayamıyorsunuz. Sadece kredi kartı veya VCC ile onaylayabiliyorsunuz. VCC'den kastım sanal kredi kartı.

peki benim yaşım 15 sanal kredi kartını nerden alabilirim paypal için. en iyi düşündüğünüz biyer. ve herhangi bir ücret gereklimi? :uyku:

H

halilarici

Misafir
Paypal onaylatmak için gerekli.Bankamatik Kartım var :) ? İşlemez mi ? Paypal'a.

Bilishim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yani paypal onaylatmak için gerekliyse bunu yapan birkaç kişi var. Ben bir arkadaşımla görüşeyim. Eğer yaparım derse size yönlendiririm. Malesef işlemiyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.